6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nadrobno pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme nakrájané údené mäso, opečieme, zalejeme mäsovým vývarom a necháme variť na miernom ohni.
- 2
Asi po 20 min. dáme do polievky zeleninu, sušené huby, bobkový list, celé nové korenie, zemiaky pokrájané na väčšie kúsky a spolu uvaríme do mäkka.
- 3
V panvici na oleji prudko opečieme šampiňóny pokrájané na plátky. Do uvarenej polievky dáme opečené šampiňóny. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a ozdobíme lístkami petržlenovej vňate.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu