Hríbovica s údeným mäsom

feroad - bez fotkyferoad, 6. júna 2010
6
porcií
15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
3 ks
200 g
200 g
1 ks
10 g
5 ks
2 l




Postup

  1. 1

    Nadrobno pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme nakrájané údené mäso, opečieme, zalejeme mäsovým vývarom a necháme variť na miernom ohni.

  2. 2

    Asi po 20 min. dáme do polievky zeleninu, sušené huby, bobkový list, celé nové korenie, zemiaky pokrájané na väčšie kúsky a spolu uvaríme do mäkka.

  3. 3

    V panvici na oleji prudko opečieme šampiňóny pokrájané na plátky. Do uvarenej polievky dáme opečené šampiňóny. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a ozdobíme lístkami petržlenovej vňate.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia