
Opekané bravčové koleno na ohni v prírode
Tradičná pochutina netradičným spôsobom. Pre celu rodinu, aj porcia aj zábava aj aktivita.

Cestoviny s pórkovou omáčkou
Pór umyjeme a nakrájame na prúžky. Na panvici rozpustíme kúsok masla, pridáme pór. Chvíľu...

Pečené papriky plněné rýží s kuřecím masem
Rýži uvaříme v osolené vodě. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájenou anglickou slaninu a kuřecí...

Grilované kuracie špízy s novými zemiakmi
Aj najmenší si s dospelými radi užijú záhradnú párty, tieto špízy budú chutiť aj im....

Plnené zemiaky
Umyté zemiaky prekrojíme na polovice a vydlabeme stred cca 1cm. Pripravíme si cibulu ktorú si udusíme a...

Lasagnové závitky
V osolenej vode s PL oleja uvaríme lasagne. Uvarené lasagne vložíme do misy so studenou vodou....

Zeleninový rogan josh
Rogan josh je pokrm pochádzajúci z oblasti Kašmíru, tradične pripravovaný s jahňacím mäsom....

Zapekané paradajky so zeleninou
Kedže je pôst chcela som si urobiť na obed niečo bez mäsa, a napadol ma tento recept....

Pstruh s batatovými džatkami, so žihľavovými čipsami a s velouté z potočnice
Umytého a očisteného pstruha zavákuujeme a vložíme do sous vide zariadenia na 65 °C asi na 10...

Plnené žemle podľa Maroša Molnára
Tip známeho trénera na plnohodnotné jedlo, ktoré v sebe spája sacharidy, bielkoviny, antioxidanty aj...

Talianske plnené cestoviny casoncelli à la Bergamo
Vychutnajte si skvelé talianske cestoviny s názvom prekrásneho Bergama.

Kuracia balontínka s hríbovým fášom
Tatranský stôl bez voňavých húb? To akoby mu vzali jednu nohu. Aj bohato prestretý a noblesný...

Hrejivá polievka z pečenej tekvice
V nevľúdnom počasí táto krémová tekvicová polievka dokonale vylepší náladu. Neodolateľnú chuť jej dodáva skaramelizovaný med....

Kalerábový šalát s kuracinou
Kaleráby očistíme, nakrájame na kolieska a povaríme. Kuracie mäso nakrájame na rezance, opečieme na oleji,...

Kuracinka s medovinou a pečenými jablkami
Takže dámy :) kuracie prsia si umyjeme, osušíme aby sa nám nelepily a nakrájame na drobné...

Batáty s čili a medom
Len tak samotné alebo ako príloha k mäsu, najlepšie k opečenému steaku...

Rizoto so zaváraným patizónom s kvakou
Patizóny a kvaku nakrájame na kúsky a naukladáme do pohárov. Nálev prevaríme a zalejeme patizóny. Sterilizujeme pri...

Zemiakové dolky s lieskovcami
Zvyšili sa vám zemiaky od včera a neviete čo s nimi urobiť, skúste tento recept. Je jednoduchý...

Ryža s cuketovo-paradajkovou omáčkou
Recept, čo chladnička dala. Variácie s obmenami surovín do omáčky robievam často, kvôli...

Husacie prsia na šošovici
Šošovicu umyjeme a necháme aspoň hodinu napučať v 0, 5 l studenej vody. Očistíme a na...

Kuracie stehno s bryndzovo-kôprovou plnkou
Oddychový obed z kuracích stehien, ktoré som dnes naplnila bryndzovo-kôprovou plnkou. veľmi chutné...

Pšenično - sójové plátky v jablkovo - cibuľkovej omáčke
Jablká a jarná cibuľka spolu v zvláštnej kombinácii chutia výborne.

Valčeky v slaninke
Bravčové pliecko zomelieme, pridáme soľ a korenie. Nadrobno nakrájame sušené paradajky a pridáme ich do...

Rýchle mäsko na zemiakovej placke
Moja dcérka je dosť prieberčivé stvorenie, ale toto jedlo miluje. Príprava je bleskurýchla, takže...