Fašírky

pato1151 - fotkapato1151, 3. januára 2014

Mne moc nechutia s baleným mäsom. Ja si ho radšej dám pomlieť u mäsiara! :) Ešte malá poznámka skoro všetko dávam od oka... :D

4
porcie
20 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
1,5 ks
2 strúčky roztlačené
2 ks
 nemusí byť
 priemerná




Postup

  1. 1

    Rožky namočíme v mlieku. Do misy dáme mäso, roztlačený cesnak, korenie, majorán, soľ, vegetu, vajcia, rascu, nadrobno pokrájanú cibuľu.

  2. 2

    Rožky vyžmýkame, pridáme do misy a zmiešame všetko dokopy. Zakryjeme fóliou a dáme do chladničky aspoň na 15 min. aby sa chute prepojili. Do zmesi dáme od oka strúhanku, a vytvarujeme placky. Obalíme v strúhanke a vysmážame v horúcom oleji.

  3. 3

    Podávame so zemiakovou kašou, cibuľou a horčicou (kto má rád) Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

mlska
Paťko fašírky zbožňujem a práve takéto aké robíš ty. Teplé, studené. Kedykoľvek. Teším sa na ďalšie tvoje recepty.
mariamka
mna najprv zaujala ta obec "Lodno" ze ci to nie je presmycka :) no na takeho teen-kuchara si naozaj velmi zrucny, skoda ze si nedal foto, co nemas mobil ? :) ale podla zlozenia su akurat, len tak dalej, var a pridavaj, doma maju urcite radost :)
afataga
nabuduce skus bez vegety, aj tak budu dobre, ved hlavnu chut tam dava cesnak a majoranka, ja ani do masa nedavam struhanku, ale na svoj vek si aj tak sikovny
viedra
mnaaaam faširky su ozaj fajne ako pišete studena teple akurat že ja ich musim obalovat v troj obale muka vajce struhanka su velmi chutnejšie ako ked sa obalia len v struhanke
viedra
a ešte ako píše @Pato1151 najlepšie su ked si maso pomelieme doma teda moj manžel lebo jemu sa pačia len teke melie bočik
pato1151
ĎAKUJEM Vám za obdiv aj za vaše rady ako ich robíte vy :)
@mariamka mobil mám aj foťák mám ale to som vtedy odpisoval a nerobil som ich od vtedy :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia