Mne moc nechutia s baleným mäsom. Ja si ho radšej dám pomlieť u mäsiara! :) Ešte malá poznámka skoro všetko dávam od oka... :D
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rožky namočíme v mlieku. Do misy dáme mäso, roztlačený cesnak, korenie, majorán, soľ, vegetu, vajcia, rascu, nadrobno pokrájanú cibuľu.
- 2
Rožky vyžmýkame, pridáme do misy a zmiešame všetko dokopy. Zakryjeme fóliou a dáme do chladničky aspoň na 15 min. aby sa chute prepojili. Do zmesi dáme od oka strúhanku, a vytvarujeme placky. Obalíme v strúhanke a vysmážame v horúcom oleji.
- 3
Podávame so zemiakovou kašou, cibuľou a horčicou (kto má rád) Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@mariamka mobil mám aj foťák mám ale to som vtedy odpisoval a nerobil som ich od vtedy :D