Tento recepis je určený tým, ktorí favorizujú mäskové proteíny a sú proste labužníci na túto surovinu. Je to môj jeden z dávnejších kulinárskych počinov, Zobraziť celý popisTento recepis je určený tým, ktorí favorizujú mäskové proteíny a sú proste labužníci na túto surovinu. Je to môj jeden z dávnejších kulinárskych počinov, použila som dva druhy mäsa zámerne, aby som skúsila, či bude nejaký výraznejší rozdiel v chuti. No a naozaj bolo cítiť, ktoré mäso je ktoré. Ako príloha sa hodia suché varené zemiaky alebo zemiakové pyré alebo aj ryža, lepšie Natural. A vínko môže byť Rizling rýnsky suchý staršieho dáta alebo červený Cabernet Sauvignon suchý.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rezne rozklepeme, potrieme korením Mleté mäso z oboch strán a potom tekutými koreniami Madeira a Maggi tiež o oboch strán.
- 2
Prikryjeme pokrievkou a dáme marinovať na 24 hodín. Rozomelieme alebo stačí aj rozmelniť si kukuričné lupienky.
- 3
Vajce rozmiešame s jogurtom, múkou, Maizenou, primiešame bobkový list, kukuričné lupienky, čierne korenie, trošku osolíme.
- 4
Rezne obalíme v tomto cestíčku a vypražíme na rozpálenom oleji.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu