Foto: evarodna
Manžel mal chuť na nejaké dobré chlapské jedlo, t.j. aby ho zasýtilo, chutilo a bolo nie veľmi zdravé. Tak som skúsila...
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
90 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Bôčik som prerezala na menšie časti. Marinádu som pripravila z kečupu, prelisovaného cesnaku, grilovacieho korenia a najemno som nakrájala čili papričku. Pridala som aj mleté domáce čilipapričky. Pre seba som urobila verziu bez čili.
-
2
Mäsko som namarinovala a nechala hodinu v chladničke.
-
3
Potom som ho piekla v pekáči. Počas pečenia som ho natrela marinádou. Marináda dala bôčiku úplne inú chuť, na akú som bola zvyknutá (soľ, cesnak, kmín). K mäsu som podávala zemiakovú kašu.
Diskusia k receptu