Manžel mal chuť na nejaké dobré chlapské jedlo, t.j. aby ho zasýtilo, chutilo a bolo nie veľmi zdravé. Tak som skúsila...
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
90 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Bôčik som prerezala na menšie časti. Marinádu som pripravila z kečupu, prelisovaného cesnaku, grilovacieho korenia a najemno som nakrájala čili papričku. Pridala som aj mleté domáce čilipapričky. Pre seba som urobila verziu bez čili.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Mäsko som namarinovala a nechala hodinu v chladničke.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Potom som ho piekla v pekáči. Počas pečenia som ho natrela marinádou. Marináda dala bôčiku úplne inú chuť, na akú som bola zvyknutá (soľ, cesnak, kmín). K mäsu som podávala zemiakovú kašu.
 

                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu