Foto: danculka
Ani v rýchlosti neviem,aký názov receptu dať,prekvapilo ma že ma niekto predbehol a dal ,,čevabčiči,,takže budem vyrábať nový recept,pripravím ho z polotovaru,ktorý mám v Zobraziť celý popisAni v rýchlosti neviem,aký názov receptu dať,prekvapilo ma že ma niekto predbehol a dal ,,čevabčiči,,takže budem vyrábať nový recept,pripravím ho z polotovaru,ktorý mám v mrazničke,sú to čevabčiči valčeky,vždy si urobím tak 10 porcií,ked melem mäsko....
príprava
Postup
-
1
Z ingred.mäso ,vajce ,soľ, paprika,korenie cibuľa urobíme masu z ktorej formujeme valčeky....
-
2
ja som si ich vybrala z mrazničky...
-
3
vždy z dvoch urobíme kruh a položíme na pekáč na ktorom je papier na pečenie...z hydinovej salámky urobím dno v kruhoch...
-
4
..dva naplním bryndzou,čiče lyžička bryndze a lyžička syra niva a do dvoch dáme surové vajíčko , okraje pretriem bielkom a posypem rozdrvenými zemiakovými lupienkami...dáme piecť nepoužívame žiaden olej...
-
5
..upečené môžeme servírovať ,so zemiakovou kašou,cibuľou a horčicou, ako čevabčiči...
-
6
..dobrú chuť..
Aj teraz som akurát doobedovala, spravila som si k nim šalát z mladej kapusty, opäť som si pochutila. Pridala som do mäsa trochu nakrájanej čersvej papriky, lebo sa mi povaľovala pri miske, keď som miesila mäso a navrch som dala plátok slaniny. Tieto Tvoje kolieska vrelo odporúčam, sú veľmi dobré a sú aj veľmi efektné