Foto: Unilever
4
porcie
porcie
34 minút
príprava
príprava
8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso okoreníme a vymiešame do mazľavej konzistencie. Vytvoríme z neho placku tenkú asi 1,5 cm a v chladničke necháme 30 minút stuhnúť.
- 2
Na rozpálený gril vložíme mäso a pečieme z každej strany približne 3 – 4 minúty (otáčame len raz). Mäso necháme asi 5 minút odpočinúť a potom z oboch strán osolíme.
- 3
Žemle rozpolíme, na grile všetky časti opečieme z oboch strán.
- 4
Na spodné diely natrieme po jednej lyžičke tatárskej omáčky Hellmann‘s, naaranžujeme šalát, paradajky. Natrieme druhou lyžičkou tatárskej omáčky Hellmann‘ s, položíme mäso, koliesko cibule a priklopíme hornou polovicou žemle.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu