Africké prsičká à la cajun
Burc Tuncel
šéfkuchár hotela Sheraton v Bratislave, člen World Master Chefs, 5. marca 2012
šéfkuchár hotela Sheraton v Bratislave, člen World Master Chefs, 5. marca 2012

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vo veľkej plytkej nádobe premiešajte olej, kajenské korenie, talianske korenie, cesnakový prášok a citrón. Plátky kuracích pŕs s krídelkom poriadne namočte do zmesi a nechajte pol hodiny odležať v chladničke.
- 2
Predhrejte gril na vysokú teplotu.
- 3
Jemne potrite grilovacím olejom. Kurča vyberte z marinády a opečte ho z každej strany po 6–8 minút. Podávajte s opečenými zemiakmi a redukovanou (odparenou) kuracou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu