![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pizza s bylinkami a paradajkami
Cesto vyvaľkáme na pomúčenej doske a rozdelíme do 4 foriem na pizzu. Strúčiky cesnaku nakrájame natenko a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie krídla v jahodovej marináde
Keď do kuchyne vstúpi slovenská jahoda, to už cítim leto na tanieri. Krásne vonia, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špenát s vajíčkom
Rozmrazený špenát spolu s koreninami, cukrom, soľou a pretlačeným cesnakom vložíme do hrnca a pridáme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rýchla miska s krevetami, ryžou a vajíčkom
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Rýchle jedlo plné chutí, ktoré je hotové do 20 minút....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sušenými paradajkami plnené kuracie stehná s višňovým likérom
Nedeľný obed trošku v chutnejšom prevedení. Plnila som sušeným paradajkami a pred koncom pečenia som stehná...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Naša obľúbená čína
Nie som autorom receptu. Recept je určený hlavne pre zamestnané ženy, pretože si všetko...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Teľacie medailóniky s jahodovou omáčkou a dvojfarebnou štrúdľou
Štrúdľa: Fialové zemiaky uvaríme v slanej vode, očistíme a roztlačíme. Dochutíme soľou, korením, pridáme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené zemiaky s brokolicovou penou
Zemiaky umyjeme, očistíme kefkou a dobre poprepichujeme. Pokvapkáme ich olivovým olejom a dáme piecť do...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Farebné kura
Nízku časť kuracích pŕs nakrájame na rezance a namočíme do citrónovej šťavy.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Syrové rezance
Aj keď dnes sa už častejšie používajú aj hotové rezance kúpené v obchode, takéto sa (zatiaľ)...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Strapatá parená buchta s „hafirami“
Čerstvé čučoriedky naložíme spolu s alkoholom a cukrom do uzatvárateľnej sklenenej fľaše a necháme pôsobiť na teplom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fiš paprikáš
Ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a dáme asi na hodinu odležať do chladu. Medzitým nakrájame...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Krémové krevetové rizoto
Chutný recept s krevetami? Poďte vyskúšať recept na toto rýchle krémové krevetové rizoto, ktorého chuť si zamilujete. Je tak jednoduché na prípravu a hotové do 25 minút....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnený pstruh s prekvapením
Vypitvané pstruhy opláchneme, osušíme, zvnútra osolíme, okoreníme a naplníme sušenými slivkami, ktoré zbavíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Platesa s hrachovým purée
Verzia receptu od Jamesa Martina, originál je platesa na pare. Verím, že jeho recept...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tortička z diviny a rezancov
Uvarenú divinu a šampiňóny nakrájame na rezance a opečieme na masle.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cuketové placky
Umytú cuketu so šupkou nastrúhame nahrubo. Mala som domácu cuketu, tak som šupku nechala...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jahňacia kotleta so žihľavovou plnkou
Rožok rozkrájame na kocky, pridáme maslo, žĺtok rozmiešaný s mliekom, ochutíme soľou a muškátovým orieškom. Nakoniec...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie stehná na saturejke
Mám rada bylinky, tak s nimi experimentujem, dnes to bola saturejka
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkové krupicové guľky
Najmä v lete sú populárne sladké múčne jedlá. Sú rýchlo hotové, zasýtia a dobre chutia....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Linguine s mrazenými morskými plodmi na víne
Boli by čerstvé morské plody lepšie? Jasné! Ale tie sa u nás aj tak kupujú rozmrazené, takže je to vlastne jedno....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkové pampúchy s makom
V uponáhľanej dobe, akú žijeme, občas nemáme veľa času na prípravu jedla. Vtedy častokrát siahame po niečom praktickom....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Husací guláš z vnútorností s kapustníkmi a viedenskou cibuľou
Husacie žalúdky, srdce aj pečeň očistíme a nakrájame na väčšie kusy. Olúpanú cibuľu nakrájame na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Srnčí chrbát v kapustovom liste
Divina je mäso ulovené vo voľnej prírode, nie zo zvierat chovaných v zajatí. Nakupujte ju...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Stehienko špikované mandľami a slaninkou
Kuracie stehná umyjeme a osušené osolíme a okoreníme. Potom ich špikujeme blanšírovanými lúpanými madľami a slaninkou....