Causa de Camarones
Jimmy Martinez
šéfkuchár peruánskej reštaurácie Casa Inka v Bratislave, 17. novembra 2012
šéfkuchár peruánskej reštaurácie Casa Inka v Bratislave, 17. novembra 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 kg (najlepšie varný typ C) |
|
50 ml |
|
50 g ((alebo paprika žltá) |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
500 g (očistené predvarené) |
|
250 g |
|
1 ks (zrelé) |
|
(bez kôstky) |
|
1 ks (varené) |
|
3 PL |
|
Postup
-
1
Na mäkko uvarené zemiaky nakrájame na kocky a pretlačíme ich. Pridáme žlté papričky, soľ, čierne korenie a citrónovú šťavu a spracujeme tuhé cesto.
- 2
Cesto rozdelíme na tri časti. Do formy dáme prvú časť cesta, pritlačíme tak, aby celé cesto bolo rovnako rozdelené vo forme. Naň dáme trochu majonézy, krevety a zakryjeme druhou časťou cesta. Na tú opäť dáme majonézu a avokádo nakrájané na plátky. Nakoniec všetko zakryjeme treťou časťou cesta.
- 3
Vyberieme formu a ozdobíme olivami, plátkami vareného vajca a majonézou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
klobuk dole mozem iba gratulovat,samozrejme FOTO
je tiez velmi gut