Causa de Camarones

Jimmy Martinez
šéfkuchár peruánskej reštaurácie Casa Inka v Bratislave, 17. novembra 2012
Causa de Camarones
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

1 kg (najlepšie varný typ C)
50 ml
50 g ((alebo paprika žltá)
podľa potreby
podľa potreby
500 g (očistené predvarené)
250 g
1 ks (zrelé)
 (bez kôstky)
1 ks (varené)
3 PL




Postup

  1. 1

    Na mäkko uvarené zemiaky nakrájame na kocky a pretlačíme ich. Pridáme žlté papričky, soľ, čierne korenie a citrónovú šťavu a spracujeme tuhé cesto.

  2. 2

    Cesto rozdelíme na tri časti. Do formy dáme prvú časť cesta, pritlačíme tak, aby celé cesto bolo rovnako rozdelené vo forme. Naň dáme trochu majonézy, krevety a zakryjeme druhou časťou cesta. Na tú opäť dáme majonézu a avokádo nakrájané na plátky. Nakoniec všetko zakryjeme treťou časťou cesta.

  3. 3

    Vyberieme formu a ozdobíme olivami, plátkami vareného vajca a majonézou.

Diskusia k receptu

martamm
Nádherný a nápaditý receptík, krásne foto, klobúk dolu, chválim autora :)
mesiar50
,Tak toto uz nepatry pod rubriku varenie,ale umenie
klobuk dole mozem iba gratulovat,samozrejme FOTO
je tiez velmi gut
lusinkab
nadherne :-) inaksie ked som bola navstivit kamosku minuleho roku v BA tak ma zobrala do tejto restiky a jedlo bolo fakt vynikajuce,nezvycajne,prekombinovane chute ale konecny efekt bol super :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia