
Hovädzie na pive so zeleninou
Roky varím guláše, perkelty i paprikáše s čiernym pivom. Začínal som so 16° Zlatým bažantom...

Slané plnené palacinky
Všetkeho si dáme toľko koľko chceme palaciniek. Ako prvé si spravíme palacinkové cesto a necháme ho odležat...

Sviečkovica s blanšírovanou zeleninou a vývarom
Hovädziu sviečkovicu očistíme, okoreníme a osolíme. Sprudka ju opečieme z každej strany na rozohriatom olivovom...

Lasagne (la zaňe) so špenátou a nivom
Krásny, príjemný a priateľský recept do daždivého počasia.

Gunkan suši
Celý list riasy nastriháme po dĺžke na 8 rovnako širokých pruhov, polovicu teda na 4 pruhy....

Pomarančová kačka
Kačku umyjeme a osušíme. Ak máme drobky, dáme si bokom pečienku a srdce. Odsekneme...

Mäsové pirohy
Mäso pomelieme, pridáme soľ, roztlačený cesnak a papriku. Dochutíme rascou, majoránom, mletým...

Kanec
Tento recept mám od môjho najlepšieho kamoša, ktorý už varí svoje dobroty anjelom.

Bravčová krkovička s údeným rebrom a zapečeným syrom
Marináda Korenie, papriku, oregano, rascu, vňať, bujón a nadrobno nakrájaný alebo pretlačený cesnak dáme do mysky spolu s...

Zemiakovo–syrové smažienky
Uvarené a vychladené zemiaky v šupke olúpeme a najemno nastrúhame. Do mlieka dáme maslo, postrúhaný...

Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Komerčný recept<br /> Kurča na grile s aromatickou omáčkou z cibule a horčice je tá správna voľba pre...

Placky z údeného mäsa
Žemle pokrájame na kocky a navlhčíme časťou mlieka. Údené mäso pomelieme, vyžmýkané žemle tiež. Pokrájanú...

Masové kuličky na houbách
Když nevím co, vezmu vždy mleté maso. Variant přípravy je nesmírně mnoho a většinou jde...

Losos so zemiakovou krustou na uhorkovom pyré
Chutný losos. Ostatné fotky sú neviem kde. Tak nabudúce.

Bravčové plátky s kelom, hubami a paradajkami
Bravčové karé je mäso dosť suché, vhodnou technológiou dusenia či varenia ale z neho pripravíte výbornú chuťovku....

Losos na cibuľovej omáčke
Filet z lososa rozkrájame na väčšie kúsky (3 x 4 cm) a sprudka opečieme na rozpálenej panvici...

Káčerie prsia na mediteránsky spôsob
Ďalšia delikatesa - z málo surovín veľa muziky. Čaro receptu je v príprave. Treba skúsiť...

Pečený batát na tymiánu s hlívou a pšenicí
Výborná kombinace sladké brambory s houbou a tymiánem (rozmarýnem)

Plnená paprika
Pohánka je nesmierne zdravá potravina a ak ste ju ešte nevyskúšali, určite sa na to dajte!...

Celozrnný kuskus s cviklou a para orechmi
Červené repy zabalíme do alobalu a pečieme v rúre pri teplote 150 °C asi 1, 5 hodiny. Po upečení...

Dusené králičie pliecko na cestovinách v lahodnej omáčke
Prvýkrát králičie, podarilo sa! :)

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi...
Denné chody
Raňajky
Desiata
Obed
Olovrant
Večera
Polievky
Predjedlá
Prílohy
Šaláty
Dezerty
Nátierky
Džemy a lekváre
Chlieb a pečivo
Slané chuťovky