Foto: danculka
Recept je môj vlastný,dnes vymyslený...
porcie
príprava
Suroviny
4ks rezne |
|
3čl |
|
2čl |
|
podľa svojej chuti |
|
250g |
|
20g na dusenie |
|
3Og do kaše |
|
500g na kašu |
|
podľa potreby |
|
Postup
-
1
Mäsko slabo naklepeme, posolíme,poprášime kari a potrieme nastrúhaným ďumbierom..
-
2
takto okorenené dáme na panvicu...
-
3
opražime z oboch strán a potom pod pokrievkou dusíme do mäkka vo vl.šťave
-
4
medzitým uvaríme zemiaky na kašu a hrášok tiež, hrášok rozmixujeme na jemnú kašu trochu prisolíme...
-
5
Nebudem fotiť, ako sa varie zemiaky,to káždý vieme,na obrázku je maslo rozmiešané s kari korením čo pridáme do zemiakového pyré z miekom a vyšlaháme do peny, aby sa nám dobre zdobilo pri servírovaní...,
-
6
začiatok úpravy taniera,okolo mäkkého mäska nastriekame cukrárenským vreckom kari pyré do tvaru slnečnice,na listy použijeme hráškové pyré a prizdobéme lienkou..
-
7
Takto ozdobený tanier môžeme podávať...Dobrú chuť!
Dávam Ti jednotku s hviezdičkou .....