Roláda z králika plnená mladou zeleninou

Marek Karaka
šéfkuchár Hotela pod Zámkom**** v Bojniciach, 18. apríla 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Roláda z králika plnená mladou zeleninouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Stehná očistíme, umyjeme vo vlažnej vode, osušíme a vykostíme. Mäso naklepeme, dochutíme soľou a korením. Očistenú mrkvu a petržlen nakrájame na tenké pásiky a položíme na vyklepané mäso aj s výhonkami hrášku. Zrolujeme a 2-krát zabalíme do potravinárskej fólie. Takto zabalenú rolku dáme variť do vriacej vody a varíme asi 45 minút.

  2. 2

    Prepeličie vajíčka uvaríme do polomäkka, asi 2 minúty. Takto pripravenú roládu môžeme podávať na teplo i na studeno, ozdobenú prepeličím vajcom.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist