1
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Po scedení ich pokvapkáme olejom a odložíme na teplé miesto. Očistenú a pokrájanú cibuľu urestujeme na oleji spolu s nadrobno pokrájanými kúskami kuracích pŕs. Posolíme, okoreníme, ochutíme grilovacím korením, pridáme prelisovaný cesnak a postrúhanú tekvicu.
- 2
Premiešame a podusíme domäkka. Potom do zmesi pridáme polovicu nastrúhaného syra, nasekanú bazalku a spolu premiešame. Udusenú zmes naplníme do uvarených conchiglioni, ktoré uložíme do vymastenej zapekacej misy.
- 3
Kyslú smotanu zmiešame s vajcom a syrom, omáčkou polejeme naplnené cestoviny a dáme zapiecť do vyhriatej rúry.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu