Plnené conchiglioni s tekvicou

redakcia - fotkaredakcia, 17. augusta 2009
1
porcia
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
250 g
120 g
1 ks
1 ks
80 g




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Po scedení ich pokvapkáme olejom a odložíme na teplé miesto. Očistenú a pokrájanú cibuľu urestujeme na oleji spolu s nadrobno pokrájanými kúskami kuracích pŕs. Posolíme, okoreníme, ochutíme grilovacím korením, pridáme prelisovaný cesnak a postrúhanú tekvicu.

  2. 2

    Premiešame a podusíme domäkka. Potom do zmesi pridáme polovicu nastrúhaného syra, nasekanú bazalku a spolu premiešame. Udusenú zmes naplníme do uvarených conchiglioni, ktoré uložíme do vymastenej zapekacej misy.

  3. 3

    Kyslú smotanu zmiešame s vajcom a syrom, omáčkou polejeme naplnené cestoviny a dáme zapiecť do vyhriatej rúry.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia