Čínska makrela

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009

Suroviny

2 strúčiky
1 PL
1 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nastrúhanú mrkvu podusíme na cibuľke, pridáme na kolieska pokrájaný pór, cesnak rozotrený so soľou, pridáme cukor, podľa potreby podlejeme vodou, pridáme karí korenie a PL sójovej omáčky, na menšie kúsky nakrájanú makrelu a podusíme asi 5 minút.

  2. 2

    Pripravíme si zálievku z 300 ml vody, škrobu, PL sójovej omáčky a vytlačíme do toho šťavu z 1/2 pomaranča. Krátko pred ukončením zalejeme a podusíme.

  3. 3

    Po odstavení pokvapkáme olejom. Podávame s ryžou. Dozdobíme zvyšným pomarančom.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby morské, Hlavné jedlá, Obed, Dusené, 50 jedál z rýb

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre