Kuracie prsia na pórovo-jablkovej omáčke

marcelc - fotkamarcelc, 30. marca 2014
Kuracie prsia na pórovo-jablkovej omáčke
Foto: marcelc
3
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

450 g
2 ks
1 ks
2 ks očistené krájané
150 ml
1/2 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na horúcom oleji sprudka opečieme kuracie prsia (okorenené, osolené) z oboch strán.

  2. 2

    Na druhej pancici rozpustíme maslo a pridáme nakrájaný pór (kolieska alebo rezance), cibuľku (prekrojenú napoly a nakrájanú) a jablká (štvrťky) a podusíme.

  3. 3

    Kto má po ruke biele víno tak to môže počas dusenia pridať na lepšiu chuť.

  4. 4

    Pridáme mletý muškátový orech a smotanu, krátko povaríme a podávame.

Diskusia k receptu

9 komentárov k receptu
Tak som vyskusala, je to dobre, len ten obrazok autora sa mi zda,, ze je bez smotany, lebo so smotanou to vyzera uplne inak, teda aspon to moje
iv01, mas pravdu tuto ked som to robil aby som to sfotil tak som zaexperimentoval s bielym jogurtom namiesto smotany aby to bolo dietnejsie a nevyslo to, zrazil sa :/ (so smotanou to tiez predtym chutilo lepsie)

Pridaj komentár k receptu: