Toto jedlo by si vyslúžilo nemecký prívlastok" EINTOPF"- je to naozaj jedlo z jedného hrnca. Má výbornú chuť.
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
300 g |
|
500 g |
|
200 g, domáca |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
1 ks,stredne veľký |
|
1 viazanička |
|
1 lyžička |
|
1 ks, menší |
|
Postup
-
1
Spolu varíme šunku a hovädzie mäso s mrkvou, zelerom a kelom, neskôr pridáme karfiol, pór a tesne pred dovarením klobásu s paprikou zbavenou jadrovníkov. Nakoniec podľa potreby osolíme.
- 2
Mäso podávame pokrájané na hrubšie plátky a obložené zeleninou , zajedáme bielým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.agrodolce.it/2014/11/07/bollito-misto-alla-piemontes...
www.ricettedintorni.net/ricetta/lombardia/bollito-misto-alla-lo...
chbucaneve.wordpress.com/2012/11/30/gran-bollito-alla-padovana/...