TOP 30 receptov (august 2019):
Upečte si chlebové placky podľa víťazného receptu

Redakcia Varecha.sk, 5. septembra 2019     11 minút čítania

Aj vy k polievkam, gulášu, prívarku či šalátu radi zakusujete domáci chlebík či chrumkavé pečivo? Skúste ich niekedy nahradiť chlebovými plackami. Môžete si ich pripraviť podľa receptu, ktorý sa umiestnil na 1. mieste v augustovom kole našej pravidelnej súťaže o najobľúbenejší recept portálu Varecha.sk.



Foto: Cesminaz

Do receptovej súťaže bol automaticky zaradený každý nový recept aj s fotografiou pripraveného jedla, pridaný na náš portál Varecha.sk v termíne od 1. augusta 2019 do 31. augusta 2019. Zo súťažných receptov sme vytvorili 30-miestny rebríček najpopulárnejších, o ktorých rozhodli užívatelia Varecha.sk. Tí si recepty, ktoré sa im páčili, ukladali do svojich virtuálnych kuchárskych kníh. Ak dva alebo viac receptov bolo na rovnakom mieste, tak ich uvádzame všetky. Podľa počtu uložení sme pripravili nasledujúci rebríček najobľúbenejších augustových receptov.

2.Recept - Pečený karfiolÚžasný voňavý pečený karfiol245 kuchárskych kníh
7.Recept - Zelerový šalátCeleráček174 kuchárskych kníh
8.Recept - Kysnutý tvarohový koláčTvarohové koláče (fotorecept)169 kuchárskych kníh
9.Recept - ZmrzlinaZmrzlina zo Salka (fotorecept)156 kuchárskych kníh
15.Recept - UtopenciUtopenci v aspiku (fotorecept)124 kuchárskych kníh
16.Recept - Koložvárska kapustaKoložvárska kapusta 120 kuchárskych kníh
23.Recept - Zemiakové lokšeGoralské moskole (fotorecept)95 kuchárskych kníh
25.Recept - Pudingový zákusokAnna rezy (fotorecept)92 kuchárskych kníh
27.Recept - Rybací šalátTreska zo sardiniek87 kuchárskych kníh
27.Recept - Malinový koláčMalinový tvaroháčik87 kuchárskych kníh
28.Recept - Škoricové koláčeŠkoricové koláčiky (fotorecept)86 kuchárskych kníh

Vyhodnotenie súťaže - vyžrebované recepty mesiaca august 2019

Z receptov, ktoré sa umiestnili v našom augustovom rebríčku najobľúbenejších receptov sme vyžrebovali tri, ktorých autori získavajú tieto ceny:



1. cena: Vyhrievaný elektrický obedár ADLER a knihu SIMPLE - Snadné vaření na šest písmen získava autor receptu Špekáčiky s fazuľou na čiernom pive.



2. cena: Knihy Smoothies a ovocné šťavy a Smoothie misky a iné raňajkové dobroty získava autor receptu Vynikajúci hrnčekový zákusok.



3. cena: Knihy Čerstvo a chutne od jari do zimy a Nátierky získava autor receptu Malinový tvaroháčik.

Výhercov budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú zadali pri registrácii na Varecha.sk.




Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?





Diskusia k článku

haji
Děkuji všem autorkám, autorům za všechny recepty,přidané v auguste 2019 a výherkyním blahopřeji k ocenění. Pěkné recepty, zajímavá umístění v pořadí třiceti. Plno fajn receptů, i těch, které se do první třicítky nevešly a přesto jsou vynikající.
kucharka
Jeden lepsi ako druhy! Dakujem vsetkym Varechacom za chutne recepty.
olinecka
Všetkým varechačom ktorý varili, piekli a boli to naozaj dobroty, blahoželám.
evusik
gratulujem všetkým ktorí vyhrali ale aj tým ktorí pridali všetky tie krásne recepty :-) veľmi sa teším z výhry a hlavne ďakujem každému koho moje recepty oslovili :-)
motyka
Všetkým Vám ďakujem za pridávanie receptov na vareche. Výhru si zaslúžite skoro všetky. Vďaka za obohacovanie mojej kuchyne i kuchýň našej širšej rodiny. Želám Vám najmä dobré zdravie a chuť k pridávaniu ďalších receptov. Máte môj obdiv a uznanie.
kimlo
Gratulujem všetkým výhercom aj zúčastneným! Dobrých receptov nikdy nieje dosť....
frezia68
Gratulujem výhercom a všetkým umiestneným.Zároveň vďaka všetkým,ktorí si uložili Goralské moskale do KK,lebo hoci recept bol pridaný koncom mesiaca,zaradil sa medzi augustové obľúbené a to teší.Lebo vidíme,že sa oplatí pridávať recepty,ak sa niekomu aj páčia :-).
terinka55
Srdečne gratulujem všetkým a ďakujem za tipy na skvelé jedlo a koláče.
siuuu
Prajem veľa kuchárskych úspechov všetkým výhercom, autorom receptov zaradených do TOP 30 a aj autorom tých receptov, ktoré sa do TOP 30 nevošli, ale isto sú chutné. Ďakujem všetkým varecháčom, ktorí si aj moje receptíky zaradili do KK a prispeli tým, k umiestneniu receptov do TOP 30. Do varenia, priatelia.
kvakac
Gratulujem všetkým výhercom a ostatným želám nech sa im ďalej dobré varí. Vyhral recept ktorému som fandil to ma potešilo.
tinca
Chcem vysloviť svoj názor na oceňovanie receptov systémom losovania.Nepáči sa mi tento spôsob,pretože varecháči predsa rozhodnú,ktoré 3 naj-recepty sa umiestnia na prvých troch priečkach,podľa toho koľkí si ich pridajú do KK.Prečo potom losovať z 30 rcp?? Kedysi to takto bolo,neviem prečo @redakcia rozhodla o tomto spôsobe? Potom nevyhrajú 3 naj-recepty,ale tie ktoré majú na výhru šťastie. Počet pridaných rcp do KK stráca na význame! Prosím o odpoveď redakciu,ale zároveň aj o názor varecháčov.
cesminaz
Výhercom a aj všetkým umiestneným v Top30 srdečne blahoželám.Zároveň dakujem za uloženie mojich receptov do KK,nech vám recepty dobre slúžia.Príjemný den všetkým.
evanaaa
K tomu, čo povedala @Tinca , sa aj ja prikláňam, načo také zbytočné úkony, stráca to na význame. Malo by sa to nejak upraviť, aby vyhrali tí, čo sú na prvých miestach a nie ešte ďalej losovať. Potom má to poradie len informačný chrakter.....Ale aj tak, všetkým, ktorí sa umiestnili v prvej tridsiatke, srdečne gratuľujem!
evanaaa
A ešte som zabudla, prečo nejde označiť Pekný komentár, ak naň kliknem?
tinca
čakám čo na to @redakcia ?? k môjmu komentu ohľadom losovania receptov na výhry
redakcia
@tinca (16.9.2019 17:07)

Nejde o žiadnu novinku, týmto spôsobom odmeňujeme v mesačných receptových súťažiach už od marca 2018, kedy sme sa k zmene vyjadrili:
K zmene pravidiel sme dospeli v spolupráci s manažmentom vydavateľstva po dlhšej úvahe. Pri vyhodnotení podľa počtu uložení do kuchárskych kníh sa výhercovia súťaží často opakovali. Zmenou chceme docieliť, aby šance získať peknú cenu mali všetci prispievatelia, ktorých recepty sa umiestnia v našej TOP tridsiatke najobľúbenejších receptov.
Nový systém vyhodnotenia takisto zvyšuje pravdepodobnosť vylosovania, ak Varecháč pridá viacero receptov. No a čím viac a pestrejších receptov na Vareche bude, tým lepšie...
Sme toho názoru, že rebríček vytvorený podľa počtu uložení do kuchárskych kníh je stále užitočný a inšpiratívny – je odrazom obľúbenosti receptov u užívateľov Varecha.sk a môžu byť dobrým tipom, čo doma vyskúšať navariť či napiecť.




 



TOPlist