Hovädzí guláš s červenou fazuľou a záhradnou majoránkou fotorecept
Foto: izabella929
Jednoduchý guľáš s červenou fazuľou a záhradnou majoránkou
porcie
príprava
na 160 °C
Suroviny
300 g |
|
150 g |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
100 g sterilizovaná |
|
podľa chuti záhradná |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Príloha: | |
|
Postup
-
1
Mäso som umyla, nakrájala na kocky. Z pliecka som odrezala mastnú časť a nakrájala na drobné kocky.
-
2
K vypraženej masti som pridala nakrájanú cibuľu.
-
3
Pridala som mäso.
-
4
Opekala som ho, kým zostal na rajnici iba tuk.
-
5
Pridala som mletú červenú papriku.
-
6
Papriku a paradajku som nakrájala na kocky a pridala som k mäsu.
-
7
Všetko som podliala troškou teplej vody a dusila pod pokrievkou do mäkka. Osolila, okorenila a pridala som štipku celej rasce.
-
8
K hotovému mäsu som pridala sterilizovanú fazuľu a záhradnú majoránku. Už som nevarila ďalej, všetko som dobre premiešala a odstavila zo sporáka.
-
9
Pokiaľ sa mäso dusilo, pripravila som prílohu - domáce nokerle.
-
10
Hotové jedlo som podávala s nokerlami a uhorkou. Prajem vám dobrú chuť.
Diskusia k receptu