
Kefírový koláč pečený vo forme na srnčí chrbát
Keď budete popíjať kefír, vyskúšajte vliať jeden pohárik do cesta na koláč. Bude rovnako svieži...

Jogurtové minibábovky s kakaom
Perfektný hustý smotanový jogurt kakaové bábovčičky krásne zvláčni. Hneď sa do nich zahryznite, pochopíte, ...

Šalát z naklíčenej fazule mungo s mangom
Neuveriteľne šťavnatá zmes klíčkov a sladkého ovocia je to najlepšie, čo si môžeme v jarnom období...

Krehký obrátený šalotkový koláč
Famózny koláč s paradajkovo-rukolovým šalátom, vhodný aj na večeru.

Ovocné tartaletky
Fantastické tartaletky od víťaza štvrtej série cukrárskej šou Pečie celé Slovensko, Pavla Nikova.

Základný recept na krehké cesto
Príprava krehkého cesta je veľmi jednoduchá, ale musíte dodržať pár pravidiel, aby bolo skutočne krehké...

Jarné rizoto s hráškom a bylinkovým olejom
Toto rizoto je skvelým spojením chutí aj štruktúr.

Mrkvová torta podľa Katky Brychtovej
Na mrkvovú tortu som spočiatku hľadela s nedôverou. Dá sa vôbec urobiť dobrá torta zo zeleniny? Veru áno!...

Čučoriedkové rezy s bielou čokoládou a kyslou smotanou
Vynikajúci zákusok od víťaza štvrtej série cukrárskej šou Pečie celé Slovensko, Pavla Nikova.

Omáčka mojo rocho (červená omáčka)
Studená omáčka mojo rocho sa podáva na španielskom ostrove Tenerife k zemiakom papas arrugadas.

Omáčka mojo verde (zelená omáčka)
Omáčka mojo verde sa na ostrove večnej jari - Tenerife, servíruje k zemiakom vareným v šupke...

Papas arrugadas - varené zemiaky z ostrova Tenerife
Toto je to jedna z najtypickejších špecialít, aké môžete ochutnať na španielskom ostrove Tenerife. Papas...

Nátierka z pečenej mrkvy s gréckym jogurtom
Tepelne spracovaná mrkva má jemnú, ľahko sladkastú chuť. Hustý grécky jogurt jej dodá svieži nádych....

Laskonky podľa Jožky Zaukolcovej
Obľúbený zákusok v podaní cukrárky a porotkyne šou Pečie celé Slovensko Jozefíny Zaukolcovej.

Punčové rezy s malinovým rozvarom
Tieto punčové rezy sú pripravené bez farbív a umelých aróm.

Jednoduchá piškótová roláda s jahodovým džemom
Ak ste na sviatky nestihli ešte nič upiecť, túto roládu naplnenú chutným džemom budete mať hotovú...

Šalát zo špaldových krúp s vajíčkom a grilovaným syrom
Špaldové krúpy sú lepšie stráviteľné ako jačmenné a obsahujú zložité sacharidy, ktoré sa postupne uvoľňujú a dlho dodávajú energiu....

Základný biskvit bez kypriaceho prášku
Upečený biskvit môžete použiť na prípravu rolád, rôznych rezov, ale napríklad aj ako náhradu za...

Omeleta so šunkou a syrom na chrumkavom chlebe
Trúfame si povedať, že táto verzia omelety je perfektná. Všetky chute a štruktúry sa dopĺňajú....

Kakaový piškótový korpus vhodný na vykrajovanie
Kakaové piškótové cesto je ideálne ako základ pre rôzne dezerty....

Raňajková ovsená kaša moderátorky Lucie Hlaváčkovej
Obľúbená moderátorka má rada zdravé raňajky....

Rizoto s prosciuttom a so špargľou
Fantasticky jemné rizoto s chrumkavými kúskami špargle....

Punčové rezy podľa Jožky Zaukolcovej
Obľúbený punčový zákusok v podaní cukrárky a porotkyne šou Pečie celé Slovensko Jozefíny Zaukolcovej.

Hovädzie špikované so slaninou
Slaninu nakrájame na dlhé hranolčeky a pomocou špikovacej ihly ich na niekoľkých miestach preťahujeme cez celý kus...

Zeleninový šalát s fazuľou a vaječnou omeletou
Fazuľa v šaláte zastupuje bielkoviny, ktoré sú také veľmi potrebné pre náš organizmus.

Šalát z červenej ryže s kuracími špízmi
Šalát môžete podávať teplý aj studený, vďaka čomu je ideálny aj ako ľahký obed do práce....