
Sviečková na smotane
Klasické české národné jedlo, ktoré je obľúbené v sviatočný deň či v nedeľu.

Paprikáš podľa Roba Pappa
Aký je rozdiel medzi perkeltom a paprikášom? Prezradí spevák Robo Papp a pripraví svoj obľúbený maďarsko-slovenský paprikáš....

Zubáč na citróne Petra Batthyanyho
Slovenský herec známy ako Banán z MAFstory, či kpt. Nagy z Profesionálov pripraví zubáča na...

Gnocchi tricolore podľa Richarda Sulíka
Známy slovenský politik Richard Sulík pripravil trojfarebné gnocchi ako hlavný chod.

Kuracia pečeň s trhanými cestovinami
Speváčka Gitana pripraví úžasnú rómsku špecialitu Chume bukea

Zdravé krevety na zelenine podľa Rebeccy Justh
Slovenská spisovateľka Rebecca Justh a jej zdravý recept.

Pravé stredoslovenské bryndzové halušky
Speváčka Dana Kurtíková z folklórnej skupiny Družina pripraví pravé slovenské bryndzové halušky.

Diétne plnené kuracie prsia Paľa Drapáka
Zdravé a diétne kuracie prsia s ryžou pripravené spevákom Paľom Drapákom

Losos so špargľou Thomasa Puskailera
Spevák Thomas Puskailer pripraví lososa, tak ako ho jedávajú doma

Tekvicové halušky s bryndzou
Zdravšia alternatíva slovenského národného jedla. Halušky z tekvice!

Jednoduchý recept na bulgur s hokkaido
Moderátorka Erika Barkolová uvarí jednoduchý a rýchly recept

Pečené mäsko s gaštanmi, kukuricou a hruškami
Eva Černá uvarí pečené mäsko so špeciálnymi ingredienciami

Kuracie stehno pečené s ryžou
Kuriatko sa pečie s ryžou spoločne dokopy v rúre. Áno aj ryža!