
Na presso zabudnite:
V káve sa veľmi nevyznáte a tak váhate, akú si objednať? Naša príručka vám napovie
Espresso, doppio, lungo, americano, macchiato, cappucino, flat white, caffé latte... Nápojový lístok v kaviarni nemá konca....

Dobre vedieť:
Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
Majonéza patrí k potravinám, pri ktorých treba byť ostražitý, pretože je citlivá na pokazenie....

Tajný trik cukrárov:
Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
Ingrediencia, ktorú zvyčajne používame do slaných jedál dokáže vylepšiť aj sladké dezerty....

Aby to vyšlo:
Zlá skúsenosť s roztápaním bielej čokolády? Môže za to nesprávny druh alebo spôsob, akým ste to robili
Biela čokoláda je pri rozpúšťaní oveľa háklivejšia než jej tmavé sestry. Ako dosiahnuť hladkú krémovú polevu...

Dobrý nápad:
Nechajte si doma naklíčiť fazuľu mungo. Je to celkom jednoduché a bude tak ešte zdravšia
Zaradiť do svojho jedálneho lístka fazuľu mungo je dobré rozhodnutie. A ešte lepšie je nechať ju naklíčiť....

Pre chutnejší výsledok:
Mrazíte si pečivo? S týmto trikom bude po rozmrazení chrumkavé ako od pekára
Vďaka jednoduchému malému vylepšeniu bude pečivo z mrazničky opäť ako čerstvé.

Video:
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení!
Ak sa vyhýbate vyprážaniu, ale aj mrazeným polotovarom a radšej si robíte domáce hranolky z čerstvých...

Aj do dubajskej čokolády:
Potrebujete do dezertu kadayif rezance a nikde ste ich nezohnali? Takto si ich spravíte aj doma
Chrumkavé kúsky cesta kadayif sú súčasťou nielen populárnej čokolády, ale aj rôznych ňou inšpirovaných sladkostí....

Pre chuť aj zdravie:
Objavte cesnačku lekársku, na rozdiel od medvedieho cesnaku ju môžete zbierať až do leta
Túto prehliadanú bylinku predurčuje jej jemnejšia chuť na všestrannejšie použite než je to v prípade medvedieho cesnaku....

Opýtali sme sa:
Čo zobkať pri sledovaní hokeja? Toto si dávajú známi herci a moderátori
Aké jedlo sa najlepšie hodí k hokeju na televíznej obrazovke? Túto otázku sme položili populárnym tváram...

Ostrá a podceňovaná:
Prečo sa oplatí siahnuť po bielej reďkovke? Chutí, lieči a nie je drahá
Čistí telo, pomáha pri kašli a dá sa všestranne využiť v kuchyni....

Video:
Domáci bylinkový olej
Čerstvé bylinky robia z každého jedla chuťovú bombu....

Video:
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku
Premeňte v šupke uvarené zemiaky na oveľa zaujímavejšie kúsky.

Video:
Premeňte varené vajíčka na chutné zajačiky
Na malých aj veľkých kúpačov a šibačov sa z veľkonočnej misy môžu pozerať tieto milené jedlé zvieratká....

Video:
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom
Sladký prípitok, ktorý je hotový za 5 minút a nepotrebujete doň žiadne vajce.

Video:
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom
Je to celkom jednoduché a stačia k tomu len bežné suroviny zo špajze. Vaše deti budú...

Video:
Majonéza z oleja zo sušených paradajok
Ak ste z pohára vyjedli už všetky sušené paradajky a zostal vám len olej, v ktorom boli naložené, spracujte ho takto....

Video:
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie!
Malá plastová zátka, ktorá sa skrýva pod vrchnákom fľaše s olejom zvyčajne končí v koši...

Video:
Ako zabaliť toastový chlieb, aby čo najdlhšie vydržal
Ak máte doma otvorené balenie toastového chleba a nechcete, aby vyschol, skúste ho takto jednoducho zabaliť....

Video:
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš
Zbaviť nové nádoby rôznych nálepiek je niekedy pekne o nervy. Ukážeme vám jeden spôsob, ako...