Opekané thajské rezance Pad Thai
Profesionálny kuchár ukáže ako sa robia thajské opekané rezance
Sviečková na smotane
Klasické české národné jedlo, ktoré je obľúbené v sviatočný deň či v nedeľu.
Paprikáš podľa Roba Pappa
Aký je rozdiel medzi perkeltom a paprikášom? Prezradí spevák Robo Papp a pripraví svoj obľúbený maďarsko-slovenský paprikáš....
Zubáč na citróne Petra Batthyanyho
Slovenský herec známy ako Banán z MAFstory, či kpt. Nagy z Profesionálov pripraví zubáča na...
Gnocchi tricolore podľa Richarda Sulíka
Známy slovenský politik Richard Sulík pripravil trojfarebné gnocchi ako hlavný chod.
Kuracia pečeň s trhanými cestovinami
Speváčka Gitana pripraví úžasnú rómsku špecialitu Chume bukea
Zdravé krevety na zelenine podľa Rebeccy Justh
Slovenská spisovateľka Rebecca Justh a jej zdravý recept.
Pravé stredoslovenské bryndzové halušky
Speváčka Dana Kurtíková z folklórnej skupiny Družina pripraví pravé slovenské bryndzové halušky.
Diétne plnené kuracie prsia Paľa Drapáka
Zdravé a diétne kuracie prsia s ryžou pripravené spevákom Paľom Drapákom
Losos so špargľou Thomasa Puskailera
Spevák Thomas Puskailer pripraví lososa, tak ako ho jedávajú doma
Tekvicové halušky s bryndzou
Zdravšia alternatíva slovenského národného jedla. Halušky z tekvice!
Jednoduchý recept na bulgur s hokkaido
Moderátorka Erika Barkolová uvarí jednoduchý a rýchly recept
Pečené mäsko s gaštanmi, kukuricou a hruškami
Eva Černá uvarí pečené mäsko so špeciálnymi ingredienciami
Kuracie stehno pečené s ryžou
Kuriatko sa pečie s ryžou spoločne dokopy v rúre. Áno aj ryža!