Recepty, kde je ol
Oškvarkové pagáče
Prvýkrát som skúšal oškvarkové pagáče, doteraz vždy len syrové alebo bryndzové, pretože som sa vyhýbal...
Ružový cestovinový šalát
Svojou farbou určite priláka všetkých k stolu a chuťou presvedčí všetkých, ktorí majú radi svieže, ...
Kozľacina v rímskom hrnci
Pozor, mäso sa pripravuje aj 2 dni vopred. Samotná príprava je extrémne jednoduchá a nenáročná....
Dubákové rizoto
Radi chodíme na huby keď je čas. A keď sa podarí nazbierať, musí byť rizoto!...
Zapekané šampiňóny so syrovou plnkou
Ako predjedlo alebo s dobrou prílohou aj ako hlavný chod sa dajú servírovať tieto výborné plnené šampiňónové...
Jednoduchý bublaninový jablčník s posýpkou
Tento koláč je u nás veľmi obľúbený. Na meranie surovín vám postačí 250 ml hrnček a...
Grilovaný baklažán s paradajkami a mozzarellou
Perfektný tip na grilovačku pre milovníkov zeleniny.
Paradajkový džem s čili
Džem výborne chutí s tvrdými syrmi, pečeným mäsom alebo ako netradičná nátierka.
Parené buchty ako od babičky
Ako deti sme sa veľmi tešili vždy, keď nám ich mama robila....
Paradajková nátierka s pažítkou na hrianky alebo chlieb
Keď je dosť paradajok, príde vhod aj táto nátierka....
Čokoládové kocky s arašidovým maslom a so slivkami
Či už použijete blumy alebo iný druh sliviek, tento čokoládový koláč chutí vynikajúco za každých okolností....
Šúľance z Kopaníc naslano
Tradičné šúľance zo zemiakov sa dajú jesť nielen nasladko, ale v tomto prípade sa varia na...
Cviklovo-mrkvovo-jablkový RAW šalát
Dal som sľub, tak považujem za „psiu povinnosť“ ho aj splniť....
Kuracina univerzity tretieho veku na nedeľu
Kuracie mäso je v súčasnosti ľahko dostupné, pripravuje sa na mnoho spôsobov a hlavne je ľahko stráviteľné....
Fazuľka s chrenom
Je sezóna fazuliek a tak ich môžeme doma pripravovať na veľa spôsobov, nielen tých klasických....
Šampiňónová sviečková omáčka
Na obed ku knedliam nemusí byť vždy mäso. Táto výborná hubová zeleninová omáčka je toho dôkazom....
Éclairs s vanilkovým krémom a jahodami
Fantastický dezert z odpaľovaného cesta, ktorý uspokojí aj náročných maškrtníkov.
Slaný ryžový nákyp
Táto zapekaná ryža naslano sa urobí skoro celkom sama, všetko stačí len navrstviť do pekáča a...
Kuracie prsia s hlivovo-hríbovou omáčkou
Tento obed som pripravil na základe osobnej objednávky môjho krajšieho JA....
Gnocchi s klobáskami zapečené v paradajkovej omáčke
Chutné a sýte jedlo pripravené v jednej panvici.
Grécke tzatziki
Tento uhorkový šalát ste určite ochutnali na dovolenke v Grécku, tak si ju pripomeňte aj doma....
Fazuľkový guláš (fotoreept)
V letnej sezóne býva fazuliek dostatok. Ale nie je s nimi problém ani v zime, mrazené sú k dispozícii vždy....

Oškvarkové pagáče
Prvýkrát som skúšal oškvarkové pagáče, doteraz vždy len syrové alebo bryndzové, pretože som sa vyhýbal...

Ružový cestovinový šalát
Svojou farbou určite priláka všetkých k stolu a chuťou presvedčí všetkých, ktorí majú radi svieže, ...

Kozľacina v rímskom hrnci
Pozor, mäso sa pripravuje aj 2 dni vopred. Samotná príprava je extrémne jednoduchá a nenáročná....

Dubákové rizoto
Radi chodíme na huby keď je čas. A keď sa podarí nazbierať, musí byť rizoto!...

Zapekané šampiňóny so syrovou plnkou
Ako predjedlo alebo s dobrou prílohou aj ako hlavný chod sa dajú servírovať tieto výborné plnené šampiňónové...

Jednoduchý bublaninový jablčník s posýpkou
Tento koláč je u nás veľmi obľúbený. Na meranie surovín vám postačí 250 ml hrnček a...

Grilovaný baklažán s paradajkami a mozzarellou
Perfektný tip na grilovačku pre milovníkov zeleniny.

Paradajkový džem s čili
Džem výborne chutí s tvrdými syrmi, pečeným mäsom alebo ako netradičná nátierka.

Parené buchty ako od babičky
Ako deti sme sa veľmi tešili vždy, keď nám ich mama robila....

Paradajková nátierka s pažítkou na hrianky alebo chlieb
Keď je dosť paradajok, príde vhod aj táto nátierka....

Čokoládové kocky s arašidovým maslom a so slivkami
Či už použijete blumy alebo iný druh sliviek, tento čokoládový koláč chutí vynikajúco za každých okolností....

Šúľance z Kopaníc naslano
Tradičné šúľance zo zemiakov sa dajú jesť nielen nasladko, ale v tomto prípade sa varia na...

Cviklovo-mrkvovo-jablkový RAW šalát
Dal som sľub, tak považujem za „psiu povinnosť“ ho aj splniť....

Kuracina univerzity tretieho veku na nedeľu
Kuracie mäso je v súčasnosti ľahko dostupné, pripravuje sa na mnoho spôsobov a hlavne je ľahko stráviteľné....

Fazuľka s chrenom
Je sezóna fazuliek a tak ich môžeme doma pripravovať na veľa spôsobov, nielen tých klasických....

Šampiňónová sviečková omáčka
Na obed ku knedliam nemusí byť vždy mäso. Táto výborná hubová zeleninová omáčka je toho dôkazom....

Éclairs s vanilkovým krémom a jahodami
Fantastický dezert z odpaľovaného cesta, ktorý uspokojí aj náročných maškrtníkov.

Slaný ryžový nákyp
Táto zapekaná ryža naslano sa urobí skoro celkom sama, všetko stačí len navrstviť do pekáča a...

Kuracie prsia s hlivovo-hríbovou omáčkou
Tento obed som pripravil na základe osobnej objednávky môjho krajšieho JA....

Gnocchi s klobáskami zapečené v paradajkovej omáčke
Chutné a sýte jedlo pripravené v jednej panvici.

Grécke tzatziki
Tento uhorkový šalát ste určite ochutnali na dovolenke v Grécku, tak si ju pripomeňte aj doma....

Fazuľkový guláš (fotoreept)
V letnej sezóne býva fazuliek dostatok. Ale nie je s nimi problém ani v zime, mrazené sú k dispozícii vždy....