Cukor hnedý

Cukor hnedý ako ingrediencia v receptoch:

  • Rýchle karamelové kocky - nepečené

    Rýchle karamelové kocky - nepečené

    Jednu vrstvu keksov poukladame do formy(ja som mala formu 22x30 cm). Všetko na plnku 5 minut povarime, stale miešame. Zmes nalejeme na keksiky, rovnomerne rozotrieme a zakryjeme druhou vrstvou keksov.

  • Banánovo - škoricové muffiny

    Banánovo - škoricové muffiny

    Ďakujem za fotku Miške :-)

  • Jahňacie vo farebnom korení

    Jahňacie vo farebnom korení

    Umyté a osušené mäso potrite polovicou oleja, dobre vmasírujte drvené korenie. Dajte pod fóliu a nechajte odstáť. Ocot miešajte s cukrom, až kým sa cukor nerozpustí. Pridajte cibuľu nakrájanú na osminky, karotky a...

  • Recept bez obrázku

    Jablkový chrumkáčik

    Je to lahôdka pre deti.

  • Recept bez obrázku

    Vianočný koláč

    Vianočný koláč pre tých čo nechcú pribrať a strážia si cholesterol.

  • Sviatočný zemiakový šalát

    Sviatočný zemiakový šalát

    Zemiaky uvaríme, ošúpeme a nakrájame na kocky asi 1 x 1 cm. Mrkvu, zeler a petržlen uvaríme a nakrájame na kúsky. Jablko olúpeme, zbavíme jadrovníka a nakrájame na menšie kocky. Šalotku nakrájame na...

  • Zemiakový šalát so strukmi z cukrového hrášku

    Zemiakový šalát so strukmi z cukrového hrášku

    Struky, zemiaky, papriku a paradajky nakrájame na kúsky, šaláty umyjeme, necháme odkvapkať a natrháme, potom všetko premiešame. Plátky ciabatty nakrájame na kocky.

  • Recept bez obrázku

    Pravé americké cookies

    Tak! Keďže základom pravých cookies sú vajcie, mlieko, múka a cukor, tak som musela dlho dlho hľadať nejaké pravé cookies a pritom som sa mohla opýtať mojej babky. Zistila som totiž, že máme v...

  • Terina z foie gras s hruškovým čatní

    Terina z foie gras s hruškovým čatní

    Najvychýrenejšou pochúťkou z kačice je foie gras – vo francúzskom preklade „tučná pečeň“. V profesionálnej kuchyni sa tak označuje pečeň nútene dokrmovaných husí a kačíc, ktorým pre nedostatok pohybu pečeň mimoriadne narastie a nadobudne výraznú chuť.

  • Recept bez obrázku

    Chrumkavé pliecko

    Slivky namočíme do jablčného vína. Pliecko umyjeme, osušíme, okoreníme a osolíme. Kožu narežeme ostrým nožom a poprášime múkou. Dáme piecť do rúry pri teplote 225 stupňov Celzia na 15 minút. Cukor, ocot,...

  • Recept bez obrázku

    Čokoládová torta

    Ak je torta vyrobena z kvalitnej horkej cokolady, je neodolatelnou tmavou delikatesou. :)

  • Recept bez obrázku

    Kukuricová polievka

    Na olivovom oleji popražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mletú červenú papriku a zalejeme 900 ml vody. Pridáme kocku zeleninového bujónu a po zovretí vody mrazenú kukuricu, paradajkový pretlak a vegetu.

  • Recept bez obrázku

    Kačacie mäso na póre

    Papriku a kačacie prsia pokrájame na pásiky, pór na kolieska. Do horúceho tuku dáme zázvor, posekaný cesnak, postupne pridáme mäso a opražíme.

  • Teriyaki glazovaný hovädzí filet s pečenou cibuľkou a sladkým pyré

    Teriyaki glazovaný hovädzí filet s pečenou cibuľkou a sladkým pyré

    Recept na netradičný slávnostný obed pre vás pripravil Richard Danis, šéfkuchár reštaurácie UFO watch. taste. groove. na Novom moste v Bratislave.

  • Cookies

    Cookies

    Cookie je drobný koláčik, ktorý má pôvod v Amerike a Kanade. Základnými surovinami sú mlieko, vajíčka, múka a cukor. Pripravujú sa v rôznych variáciách, medzi najobľúbenejšie patria tie s čokoládovými čipsami alebo orieškami....

  • Recept bez obrázku

    Zdravý slivkový koláč

    Vynikajúci slivkový koláč je nápomocný pri problémoch s trávením, dokonca ho obľubujú aj moje dve deti.

  • Jamajské marinované kurča s fazuľovou ryžou

    Jamajské marinované kurča s fazuľovou ryžou

    Marinádu pripravíme tak, že rozmixujeme všetky ingrediencie.

  • Chilli passion (Čili vášeň)

    Chilli passion (Čili vášeň)

    Recept na tento koktail pre vás pripravil Vladimír Baňák, majster sveta v miešaní koktailov pre rok 2009.

  • Losos na cibuľovej omáčke

    Losos na cibuľovej omáčke

    Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist