Pečený bravčový bôčik s kôprovou omáčkou
Ešte aj teraz v záhradke sa nájde čerstvý kôpor a tak vynikajúco chutí s pečeným bôčikom.
Talianske kuracie rizoto
Talianske krémové rizoto z ryže arborio, pripravené na víne s Podravkou grill classic, môžete podávať...
Kuracie prsty s citrónovou šťavou k rezancom s tvarohom
Môj variant použitia jednoduchého rcp „Arugula salad with chicken and lemon vinaigrette” z knihy Steven R....
Dobré fašírky bez vysmážania
Toto jedlo mi poslala známa na email. Verte nebanoval som, že som to skúsil, ...
Mäsové guľky so špagetami
Tak tieto guľky robím rada, je to rýchly a vynikajúci obed, večera. Toto jedlo...
Rebrá na rošte
Radi grilujete? A neviete si predstaviť leto bez grilovania? Tak v tom prípade máme pre Vás nenáročný,...
Palacinkové lasagne
Skúšali ste už nahradiť tradičné cestoviny lasagne za palacinky? Ak nie, máme pre vás recept, ...
Korenené mäso na kyslo
Toto mäsom robím z bravčového alebo hovädzieho mäsa, obe varianty nám chutia. Rovnako ho robím...
Králičie ragú
Na oleji trochu opečieme osolené králičie diely. Vyberieme. Do tej istej panvice, na tom...
Hovädzí guláš s fazuľou a so šalviovou polentou
Cesnak a cibuľu očistíme, cibuľu nakrájame nadrobno, cesnak nasekáme, mäso nakrájame na kocky, papriku...
Kuracia roláda s kačacími prsami
V nedeľu sme mali na obed pečenú kačicu a v pondelok sa mi z nej zišli zbytky...
Paella s kuracím mäsom
Paella je určite jedno z najznámejších jedál španielskej kuchyne. Zväčša sa pripravuje z ryže, morských...
Jaipur karí
Ak chystáte večer v ázijskom štýle, potom pokrm ochutený Podravkou Ázia zaručene nesmie chýbať. Vyskúšajte...
Tournedos s maslovou zeleninou
Francúzska kuchyňa je spojená s úžasnou francúzskou kultúrou a spôsobom života, a predstavuje tiež kolísku kulinárskeho...
Pečené rebrá s javorovým sirupom
Použite javorový sirup, šťavnaté rebierka, Lagris ryžu troch farieb a Podravka grill tekutú marinádu a...
Kuracie roládky s pikantnou ananásovou plnkou
Kuracie prsia narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme.
Králičí chrbát s pyré z romanesca
Chrbát z králika nakrájame na menšie časti, dáme do misky, pridáme tymian, rozmarín a...
Špeciálne kačacie prsia
Vychutnajte si všetky chute, ktoré toto jedlo obsahuje: plátok kvalitných kačacích pŕs pripravený naozaj špeciálne s...
Plnená prepelica na paštrnákovom pyré
Najskôr pripravíme plnku. Žemle nakrájame na kocky, pridáme soľ, korenie, bylinky a nasekanú...
Šalát so srňacou filetou
Srňacina podávaná so špenátom a jablkami preliata zálievkou z citrónovej šťavy, horčice a korenín vytvorí perfektnú...
Kuracie smajlíky na mrkvovej kaši
Hydina, ryby, králik... aj mäsožravci si v horúcom lete môžu prísť na svoje...
Kohút na víne - Coq au vin
Klasika francúzsko-burgundskej kuchyne, ktorá si zaslúži pozornosť. Kvalitným vínom rozhodne nešetríme, nakoľko od neho...
Hovädzie s paradajkovou omáčkou a brusnicami
Túto omáčku máme moc radi. Je to veľmi jednoduché.
Prudko chutné rezne pre deti
Maminky poznajú ako dokážu deti vymýšľať pri jedle. No toto mäsko ich osloví :) zaručene...
Hovädzí valček v horčicovej omáčke
Zase raz ja a hovädzí valček, čo už, je to krásny kúsok planého mäsa to...
Zmes listových šalátov s kačacinou
Mám rád chutné, zdravé a najmä nie dlho pripravované jedlá. V lete najmä šalátový štýl,...
Paella Valenciana
Práve som sa vrátila z dvojtýždňového objavovania (a ochutnávania) Španielska. Začalo to na konferencii povinnosťami a...
Zapečená prekladaná kyslá kapusta
Každý má ten svoj spôsob prípravy , alebo svoj overený recept. Toto je ten môj, ...
Pečená krkovička s ajvarom
Doma sme mali ajvar a mňa napadla táto kombinácia. Kto má rád ajvar si príde na...