
Skoro čína s panenkou
Jeden z rozdielov medzi pravou cinou a slovenskou kuchynou je, ze cina sa robi individualne na...

Živánska
Pôvodne sa mala pripravovať v teréne, ale zlé počasie celú akciu zmarilo, tak nakoniec musela...

Bravčové ragú s cibuľkou na hrianke
Bravčovú panenku očistíme a nakrájame na tenké rezančeky.

Koleno na čiernom pive z pomalého hrnca
Doporučujem každému, určite sa dá robiť aj v pekáči, no mne tento spôsob prípravy ušetril...

Bravčové pliecko na cibuli v pomalom hrnci
Recept som našiel na bonviváni. sk, pôvodne sa pliecko pečie na plechu, ja som to...

Pečený bravčový bôčik
Máme radi aj takto upravený bôčik. Je pečený na kapuste a paradajkách.

Pikantné rebierka
Milujete rebierka, ale hľadáte nejaký nový recept na ich prípravu? Vyskúšajte náš recept a pripravte si...

Fašírky so smotanovo-kôprovým dipom
Fašírky sú úžasné, dajú sa pripraviť na rôzne spôsoby. Jeden z mojich:

Smažené bravčové koleno
Takéto koleno som prvý krát jedol v jednej hospode v malej vesničke v Českom Raji. Veľmi...

Anglické fašírky
Tento recept som našla na internete troška som si ho upavila no výsledok bol mňam :) Tá...

Guláš pre bezzubých
Guláš majstri prosím nebúrte sa! Guláš robím často a veľmi rád. Skúšam rôzne spôsoby, v...

Rolovaná hovädzia slabina v leče
Hovädziu slabinu som dostala od susedkinej rodiny. Ešte som tento druh mäsa nepripravovala nikdy a tak...

Sladká bravčová panenka
Nízkokalorická a elegantná večera vytvorená z bravčovej panenky na červenom víne a čučoriedkach je skutočne zaujímavou kombináciou...

Voňavé pečené karé
Bravčové v jednom kuse je vynikajúcou voľbou na pečenie, polejte ho vínom a olejom a podávajte...

Krkovička pečená na kremžskej horčici a šampiňónoch
Bravčovú krkovičku si pokrájame na plátky hrubé asi 1 cm. Osolíme, okoreníme z oboch strán....

Slovenské vtáčiky
Tento recept robili v jednej relácii a keďže sa mi veľmi páčil, rozhodla som sa ho...

Špargľa vo fašírke a v šunke
Na sezónu špargle sa vždy veľmi teším. Má osobitú chuť, zaujímavý tvar, málo kalórií...

Kolienko so šalátom zo zemiakov, z jabĺk a feniklu
Veľkonočná gastronómia ma vždy fascinovala. Najmä v tradičnom poňatí starých mám, ktoré vedeli pripraviť neskutočne dobré jedlá. Pridávam k nim len štipku svojho...

Segedínsky guláš s karlovarskými knedľami
Milujem segedínsky guláš a rozmýšľal som, s čím ho urobiť. Pretože kysnutá knedľa je taká...