Bravčová kotleta so špargľovým kuskusom
Tomáš Klus
šéfkuchár Brasserie La Marine v Bratislave, 12. februára 2019
šéfkuchár Brasserie La Marine v Bratislave, 12. februára 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
Postup
-
1
Osolenú bravčovú kotletu opečieme na panvici na oleji z oboch strán dozlatista. Vyberieme a do panvice vylejeme figový džem zriedený vodou, necháme zovrieť a vložíme späť kotlety.
- 2
V stredne veľkom hrnci v osolenej vode blanšírujeme špargľu a fazuľky. 200 mililitrov vody so soľou necháme zovrieť, odstavíme a vsypeme do nej kuskus. Zakryjeme a po 5 minútach premiešame. Ku kuskusu pridáme na 2 cm kúsky nakrájanú špargľu, fazuľové struky a polovice cherry paradajok.
Tiež bravčové kotlety:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu