Bravčová kotleta so špargľovým kuskusom

Natočiť tento recept do TV VarechaTomáš Klus
šéfkuchár Brasserie La Marine v Bratislave, 12. februára 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Bravčová kotleta so špargľovým kuskusomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie

Suroviny

Nová televízia s receptami: TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Osolenú bravčovú kotletu opečieme na panvici na oleji z oboch strán dozlatista. Vyberieme a do panvice vylejeme figový džem zriedený vodou, necháme zovrieť a vložíme späť kotlety.

  2. 2

    V stredne veľkom hrnci v osolenej vode blanšírujeme špargľu a fazuľky. 200 mililitrov vody so soľou necháme zovrieť, odstavíme a vsypeme do nej kuskus. Zakryjeme a po 5 minútach premiešame. Ku kuskusu pridáme na 2 cm kúsky nakrájanú špargľu, fazuľové struky a polovice cherry paradajok.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist