Bravčové kotlety
Bravčové kotlety

Bravčová kotleta so špargľovým kuskusom

Tomáš Klus
šéfkuchár Brasserie La Marine v Bratislave, 12. februára 2019
Bravčová kotleta so špargľovým kuskusom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie

Suroviny

2 ks
50 g
150 g
100 g
80 g
20 g




Postup

  1. 1

    Osolenú bravčovú kotletu opečieme na panvici na oleji z oboch strán dozlatista. Vyberieme a do panvice vylejeme figový džem zriedený vodou, necháme zovrieť a vložíme späť kotlety.

  2. 2

    V stredne veľkom hrnci v osolenej vode blanšírujeme špargľu a fazuľky. 200 mililitrov vody so soľou necháme zovrieť, odstavíme a vsypeme do nej kuskus. Zakryjeme a po 5 minútach premiešame. Ku kuskusu pridáme na 2 cm kúsky nakrájanú špargľu, fazuľové struky a polovice cherry paradajok.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia