Thajské stir fry s bravčovým mäsom fotorecept
Foto: kucharka
Exotické, chutné a do polhodiny je obed na stole.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Fazuľky očistíme a uvaríme v slanej vode. Dáme bokom.
-
2
Na slnečnicovom oleji opečieme na plátky nakrájaný cesnak, papričku, pridáme mäso a opekáme do chrumkava na silnom ohni. Nesolíme.
-
3
Hotové pokvapkáme rybacou omáčkou, postupne a opatrne - omáčka je veľmi slaná. Zmiešame s fazuľkami.
-
4
Hotovo. Podávame s ryžou. Ja vždy pripravím viac a dám do tupperov, berieme si do práce a školy na obedy. :-)
v tomto recepte je hlavna surovina bazalka.
varecha.pravda.sk/recepty/thajska-klasika-pad-kra-pao-fot...
Ďakujem. Áno, je to rýchlovka na zaneprázdnené dni.
Ďakujem. Áno, je to rýchlovka na zaneprázdnené dni.
Ďakujem, no vidíš, už len skúsiť. Určite si pochutíš.
Ďakujem za komentár.
Veď ja viem, že to nieje Pad Kra Pao. Nikde som to ani nespomenula.
Je to jednoduchý stir fry, ktorý robila thajská pomocníčka mojej kamarátky v Bangkoku :-)
Ráda tě vidím! Už mám uložený i tvůj recept, a když na to přijde, porovnám. Zdravím přes moře!