Bravčové rebrá à la Východ
Foto: kobjan
4
porcie
porcie
180 minút
na 140 - 150 °C
na 140 - 150 °C
Postup
-
1
Pripravíme marinádu zmiešaním všetkých ingrendiencií. Do marinády naložíme rebrá a necháme v chladničke aspoň 24 hodín, ideálne aj 48 hodín.
- 2
Rebrá preložíme na pekáč, marinádu čo nám ostala v dóze si ešte necháme bokom.
- 3
Rebrá zakryjeme alobalom a dáme do rúry na 140 maximálne 150 stupňov, pečieme asi 2 až 2,5 hodiny.
- 4
Potom dáme dole alobal, rebrá potrieme marinádou, čo nám ostala a pečieme na funkcii gril na 250 °C asi ešte 20 minút.
- 5
K rebrám robím dip z majonézy, cesnaku a strúhaného syra. Ako príloha môže byť aj chlieb alebo pečené zemiaky, ale hlavne fajné orosené pivko... Dobrú chuť.
Tiež pečené rebierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu