Špargľový nákyp s údeným mäsom
Marcel Sekereš
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 27. apríla 2017
šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici, 27. apríla 2017
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
50 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Očistenú a nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na masle, pridáme očistenú a na kolieska nakrájanú špargľu, údené mäso nakrájané na drobné kocky, dochutíme soľou a korením a zľahka opražíme.
- 2
Necháme vychladnúť, zalejeme smotanou, pridáme žĺtky, preosiatu múku s vyšľahaným maslom, premiešame a nakoniec pridáme najemno nakrájanú pažítku a vyšľahané bielky.
- 3
Vymiešanú hmotu vyklopíme na maslom potretý plech a pečieme pri 175 °C asi 50 minút.
Tiež nákyp:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu