Falošná husacia/kačacia pečeň
Recept sme našli v knihe od Jiřiny Stoklasovej: Přijďte k nám na večeři! V knihe ho uviedla Naďa Konvalinková.
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Bravčovú pečeň pomelieme, zmiešame so všetkými prísadami a dáme upiecť do vymastenej formy, najlepšie do formy "srnčí chrbát" (60 minút na 180 °C). Po upečení nakrájame a podávame s hlávkovým šalátom a chlebom. Chutia ako husacia/kačacia pečienka a sú lacnejšie.
- 2
Ja to som zvykla podávať aj s ryžou na obed. Ak máte len bravčovú masť aj tú môžete použiť namiesto husacej či kačacej. Dokonca sme zvykli nahradiť bravčovú pečeň kuracou.
Tiež bravčová pečeň:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu