prazdny

Ružový šalát

Cestoviny

Cestoviny uvaríme a scedíme. Čínsku aj červenú kapustu natenko nakrájame a posolíme, aby kapusta zmäkla...

prazdny

Viedenský cestovinový šalát

Bravčové mäso

Cestoviny uvaríme v slanej vode, prepláchneme ich studenou vodou, necháme odkvapkať a vložíme do misy....

prazdny

Vretenový šalát s brokolicou

Bravčové mäso

Cestoviny uvaríme bežným spôsobom, pridáme povarené malé ruže brokolice, vrúbkovaným nožom nakrájané kolieska varenej mrkvy, ...

prazdny

Zapekané špagety s mäsovými guľkami

Bravčové mäso

Cibuľu ošúpeme a nakrájame na kúsky. Mäso zmiešame s vajcom, strúhankou, soľou a korením....

prazdny

Lasagnové závitky

Bravčové mäso

V osolenej vode s PL oleja uvaríme lasagne. Uvarené lasagne vložíme do misy so studenou vodou....

prazdny

Mäsové guľky s tagliatelle a paradajkovou omáčkou

Bravčové mäso

Bravčovú panenku opracujeme a nakrájame na malé kúsky. Zomelieme na hrubšom nástavci spolu s cibuľou, ...

prazdny

Zapekané cestoviny s pečienkami

Kuracie mäso

Cestoviny uvaríme v slanej vode. Kuracie pečienky osmažíme na cibuľke a pred dokončením pridáme soľ, mleté...

prazdny

Zapečené cestoviny s mäsom

Bravčové mäso

Cibuľu nadrobno nakrájame a speníme v rozpálenej masti. Pridáme mletú červenú papriku, nakrájané bravčové mäso...

prazdny

Plnené conchiglioni s tekvicou

Kuracie mäso

Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Po scedení ich pokvapkáme olejom a odložíme na teplé miesto...

prazdny

Makaróny na ázijský spôsob

Kuracie mäso

Na panvici rozpálime olej. Mäso nakrájame na malé kúsky, okoreníme ho a dáme prudko opiecť...

prazdny

Svätý Peter so špenátovými tagliatelle

Cestoviny

Na panvicu dáme olej, ktorý rozohrejeme a krátko z oboch strán opečieme filet svätého Petra...

prazdny

Široké rezance s kuracím mäsom a pikantnou slivkovou omáčkou

Kuracie mäso

Kuracie stehná nakrájame na úhľadné kocky a osmažíme na cibuľovom základe. Mierne podlejeme vývarom, pridáme...

prazdny

Cestoviny s brokolicovo– karfiolovou omáčkou

Kuracie mäso

Karfiol, brokolicu a karotku uvaríme v osolenej vode, necháme trochu vychladiť a nakrájame na drobno....

prazdny

Kuracie gnocchi

Kuracie mäso

Kuracie prsia nakrájame na rezance. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme do zlatista kuracie mäso...

prazdny

Farfalle s kuracím mäsom a so šampiňónmi

Kuracie mäso

Na cibuľke opražíme trochu osolené kuracie prsia nakrájané na malé kúsky. Pridáme šampiňóny a opražíme ich...

prazdny

Vrtuľky s krabiou omáčkou

Cestoviny

Cestoviny dáme uvariť podľa návodu v slanej vode. V kastróliku dáme na olej speniť cibuľu, ...

prazdny

Cestoviny „Carbonicelli“

Bravčové mäso

Cestoviny uvaríme, odstavíme ich a scedíme. Olúpeme cibuľu, nakrájame ju a dáme ju orestovať...

prazdny

Cestoviny s medovo- horčicovou omáčkou

Kuracie mäso

Umyté kuracie prsia vcelku povaríme 15 – 20 minút v osolenej vode. Necháme mierne vychladnúť a...

prazdny

Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch

Hlavné jedlá

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Vývar s restovanou zeleninou

Kuracie mäso

Varí Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Bravčová panenka s chrumkavým chlebíkom a parenou zeleninou

Bravčové mäso

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Slávky s dusenou jarnou zeleninou

Večera

Varí: Branislav Štálnik

prazdny

Kuracie prsia na sherry omáčke

Kuracie mäso

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Letný sendvič

Večera

Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave

prazdny

Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom

Hlavné jedlá

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Lahodný šunkový nákyp k mäsu

Bravčové mäso

Varí: Vojtech Artz, šéfkuchár spoločnosti Metro

prazdny

Marinované kačacie prsia so šalátom z pomaranča

Večera

Varí: Vojtech Artz, šéfkuchár spoločnosti Metro

prazdny

Slaný krokodíl

Bravčové mäso

Varí: Vojtech Artz, šéfkuchár spoločnosti Metro

prazdny

Pangasius na pytliacky spôsob

Hlavné jedlá

Filety z ázijskej ryby pangasius osolíme a pokropíme citrónom. Takto pripravenú rybu opečieme v teflónovej panvici...

prazdny

Cestovinová panvička s kuracím mäsom na kuriatkach

Kuracie mäso

Kuracie prsia opečieme v panvici s olejom. Pridáme nakrájané kuriatka, sprudka orestujeme, osolíme a...

prazdny

Panenka v slaninke s dubákovou omáčkou

Bravčové mäso

Recept pripravil Marián Novák, kuchár hotela Tilia v Pezinku

prazdny

Pstruh na sezame

Hlavné jedlá

Pstruha obalíme v rybacej múke a pomaly grilujeme z oboch strán, pred koncom posypeme sezamom a...

prazdny

Zapekaný zubáč so syrovo-vínovou omáčkou

Hlavné jedlá

Zubáča osolíme, okoreníme a opečieme z oboch strán, anglickú zeleninu udusíme na masle, vložíme...

Mäso