Slovenská čína

sempro - fotkasempro, 12. októbra 2009

Tento recept ma naučil môj ocino. Je to veľmi jednoduché na prípravu a hlavne veľmi chutné jedlo. Treba vyskúšať... :-))

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

 500 g
1
1
1
1




Postup

  1. 1

    Do 0,8 litra vody dáme čínu, dobre premiešame a necháme zovrieť. Varíme asi 10 minút, pokiaľ zmes nezhustne. Odstavíme.

  2. 2

    Kuracie prsia narežeme na slíže. Následne prudko opražíme na rozohriatom oleji. Posolíme. Keď máme kuracie prsia makké, dáme do panvice nakrájané šampióny, necháme trošku povariť, potom pridáme mexickú zmes a následne červanú fazuľu. To všetko premiešame a varíme cca 5 minút. Potom všetko vložíme do už pripravenej zmesi z vody a číny. Necháme prevrieť a vypneme.

  3. 3

    Vhodnou prílohou je ryža. Prajem dobrú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia