Zapečené cestoviny s kyslou kapustou

redakcia - fotkaredakcia, 13. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 balenie
2 tégliky
2 ks
250 g
3 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kyslú kapustu udusíme, cestoviny vyvaríme. Slaninu pokrájame na kocky a mierne opečieme. Klobásu takisto pokrájame na kocky a mierne opečieme. Kapustu, cestoviny, slaninu a klobásu zmiešame, trochu osolíme a okoreníme. Dáme do nich trošku masti, na ktorej sme pražili slaninu a klobásu. Potom nemusíme vymastiť plech.

  2. 2

    Takto zmiešané cestoviny s kyslou kapustou vysypeme na plech, ktorý nemastíme a dáme zapekať do rúry. Keď už sú cestoviny zapečené, vylejeme na ne kyslú smotanu, ktorú sme zmiešali s vyšľahanými vajíčkami, soľou, čiernym korením.

  3. 3

    Necháme dopiecť.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: