4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kyslú kapustu udusíme, cestoviny vyvaríme. Slaninu pokrájame na kocky a mierne opečieme. Klobásu takisto pokrájame na kocky a mierne opečieme. Kapustu, cestoviny, slaninu a klobásu zmiešame, trochu osolíme a okoreníme. Dáme do nich trošku masti, na ktorej sme pražili slaninu a klobásu. Potom nemusíme vymastiť plech.
- 2
Takto zmiešané cestoviny s kyslou kapustou vysypeme na plech, ktorý nemastíme a dáme zapekať do rúry. Keď už sú cestoviny zapečené, vylejeme na ne kyslú smotanu, ktorú sme zmiešali s vyšľahanými vajíčkami, soľou, čiernym korením.
- 3
Necháme dopiecť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu