Krízový kaviár na každý stôl

zemo - fotkazemo, 13. októbra 2009

Na kaviár nemá najdrvivejšia drvina Slovenska peniaze. Ako si teda pomôcť? Týmto starým vyskúšaným židovským receptom.

4
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
4 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Neosolené kuracie pečienky opláchneme, osušíme a opečieme na rošte alebo na panvici na hydinovom tuku. Ja si vždy odkladám, keď pečiem kura, časť ešte neprepáleného výpeku, dám do mrazáku a používam neskôr. Nepredpokladám, že by bol medzi vami podobný presne trafený človiečik, a tak odporúčam použiť kvalitný olej. Nie bandaskový, ale fľašový. A nemusí byť hneď ten, čo je IN v každom jedle, teda celebritný olivový virgin super natural...

  2. 2

    Natvrdo uvarené vajíčka rozsekáme nadrobno. Cibuľu nakrájame tiež nadrobno a osmažíme.

  3. 3

    Vychladnutú pečienku tiež rozsekáme a zmiešame s vajíčkami a cibuľou. Okoreníme a natierame na čerstvý chlebík alebo na hrianku. Určite tak prekvapíme rodinku alebo návštevu s nezvyčajným predkrmom. Pokojne vám táto výborná mňama poslúži aj ako rýchle hlavné jedlo.

Diskusia k receptu

werqka
skusila som a bolo super len miesto kuracieho vypeku som pouzila husaciu mast...zmizlo to ani neviem ako...
zemo
Hlavne keď sa vie KAM to zmizlo :o)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia