Fazuľová smotanová omáčka a polievka s údeným vládne v našich kuchyniach! Dosť bolo! Zvrhnime tieto ošúchané jedlá z trónu! Nech padnú staré kráľovné, nech Zobraziť celý popisFazuľová smotanová omáčka a polievka s údeným vládne v našich kuchyniach! Dosť bolo! Zvrhnime tieto ošúchané jedlá z trónu! Nech padnú staré kráľovné, nech žije nová kráľovná! Jej veličenstvo Bean Cake I., vojvodkyňa z Smoked por or beef Palate!
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Údený jazyk, stonky zeleru a sterilizované alebo mrazené uvarené fazuľové lusky nakrájame na malé kúsky a premiešame s varenými fazuľami a najemno nakrájanou varenou brokolicou. Ozaj - ak vám údený jazyk nejde do úst, pokojne ho nahradíte kvalitným, teda nie mastným údeným. Ale nie je to ono.
- 2
Z múky, vajec a mlieka vymiešame hustejšie cesto, do ktorého pridáme fazuľovú zmes. Osolíme, ochutíme karí korením, dobre premiešame a tvoríme menšie placky, ktoré vysmážame z oboch strán na oleji.
- 3
Placky podávame poliate omáčkou, ktorú urobíme veľmi ľahko, tak že redkvičky nastrúhame, premiešame s kyslou smotanou, ochutíme soľou a bielym korením.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu