4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Múku preosejeme, premiešame so soľou, pridáme droždie rozmiešané vo vode a vypracujeme tuhšie cesto. Na teplom mieste ho necháme vykysnúť. Uvarené zemiaky prelisujeme a zmiešame s vyžmýkanou kapustou.
- 2
Pridáme nadrobno pokrájanú a opraženú slaninu, cibuľu i klobásu. Osolíme, ochutíme a dobre premiešame. Cesto na pomúčenej doske rozvaľkáme na hrúbku 5 mm a pokrájame na štvorce.
- 3
Na každý dáme PL plnky a vytvarujeme bochníčky. Vyprážame ich vo väčšom množstve tuku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu