Kačacie prsia podľa Michala Čekovského
V ďalšej časti seriálu Celebrity s Varechou nám profesionálny basketbalista Michal Čekovský ukáže ako si robí lahodné...
Congee - ázijská ryžová kaša
Veľmi obľúbené ázijské jedlo, stačí dochutiť podľa vašich preferencií.
Horčičová krkovička pečená so zeleninou
Krkovička naložená v horčici, pečená s cibuľou, paprikou a rajčinami. Ideálny nedeľný obed.
Pirohy plnené lekvárom
Jedlo ktoré neodmietnu ani tí najnáročnejší. Toto bolo jedlo môjho detstva. Kto na nich vyrastal...
Pivné placky so slaninou a plesňovým syrom
Nakrájaný syr zalejeme pivom a necháme hodinu postáť. Biele pečivo nakrájame na kocky.
Kuracina vyprážaná v cestíčku po mojom
Tentoraz niečo ľahšie, aj keď vyprážané. Čítal som a dokonca aj použil niekoľko druhov...
Plnená tekvica
Je to nenáročné na suroviny a na prípravu. Chutí pritom skvelo. Ja viem, nie...
Losos v pivnom cestíčku na hráškovom pyré
Na cestíčko zmiešame vajcia, múku, pivo a kurkumu do hladkej hmoty.
Tortilla s kuracím mäsom marinovaným v pive
Kuracie mäso vložíme do pšeničného piva a marinujeme 4 hodiny. Potom plátky mäsa opečieme na panvici...
Chilli con carne z pomalého hrnca
Pre milovníkov pomalých hrncov :-)) Recept je podľa Jane Hornby.
Bratislavské pliecko podľa ČSN
Toto retro jedlo poznajú najmä tí skôr narodení, bolo súčasťou jedálnička takmer každého hostinca, závodnej či školskej jedálne....
Kuřecí prsa s omáčkou a rýží
Prsa očistíme, z obou stran osolíme a opepříme a opečeme na oleji s máslem z...
Cisársky trhanec podľa Suzie Hroncovej
Pripravte si Kaiserschmarrn - dobrôtku, ktorej neodolala ani cisárovná Sisi.
Restované tofu so zelenými fazuľkami a šampiňónmi
Super rýchla večera, doslova nabitá proteínmi! Chutí celej rodine :)
Bravčové Tonkatsu
Veľmi jednoduchý spôsob, ako si doma pripraviť skutočné japonské Tonkatsu.
Bezlepkové zemiakové placky
Zemiaky a cibuľu nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme na jemnú kašu. Pridáme 3 strúčiky prelisovaného...
Tigrie krevety na Rebelote
Jednoduchý a rýchly recept, ktorý nielen zasýti ale aj osvieži.
Bezlepkové tvarohové guľky
Do misky postupne pridávame tvaroh, vajce, soľ, roztopené maslo, práškový cukor, Universal...
Lahôdkový zapečený baklažán
Som srdcom i dušou patriot slovenskej kuchyne, no aj ja mám svoje slabôstky. Jedna z nich je francúzska kuchyňa....
Segedínsky guláš z kuracích stehien
U nás obľúbené jedlo, z trošku iných surovín ako býva zvykom. Základom sú kvalitné suroviny....
Polenta s hubami a cuketou
Námet na rýchly obed alebo večeru pred nastávajúcou sezónou cukiet....
Raw cuketové špagety
Cuketu poriadne umyjeme a špiralizérom ju nastrúhame na špagety. Trošku zasolíme a necháme odstáť, kým...
Hráškové rizoto s tofu
Ak doma máte čerstvý hrášok, spravte si fantastické rizoto, ktoré chutí veľkým aj malým a...