Foto: bugout
Rybacie fašírky. Nič viac a nič menej. Skrátka pre fanúšikov rýb a mletého mäsa. Len poviem, že nejde do nich zemiaková kaša ani sa Zobraziť celý popisRybacie fašírky. Nič viac a nič menej. Skrátka pre fanúšikov rýb a mletého mäsa. Len poviem, že nejde do nich zemiaková kaša ani sa mäso nepredvára. Skrátka ako klasické fašírky.
Postup
-
1
Žemľu zalejeme mliekom, rybu pomelieme (prípadne sekáčik) na jemno. Zo všetkých surovín vypracujeme jemnú kompaktnú zmes, vytvarujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme v oleji. Ideálna príloha je zemiakové pyré a šalát paradajka cibuľa (teda teraz mi to tak napadá ako dobrá kombinácia).
- 2
Pridal som ho len preto, že sa tu nič nepredvára ani do zmesi nepridáva zemiaková kaša čo sa vo väčšine podobných receptov robí. Apropo ak niekto vie prečo sa to robí (mne to príde ako zbytočná komplikácia) napíšte do komentu... Ďakujem a dobrú chuť.
Tiež rybacie fašírky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
to ešte boli časy kvalitnejších surovín
k tým zemiakom
načo posmech
zemiakom uvareným v šupke kľudne môžeš nadstaviť aj fašírky
bravčové i rybie
odskúšané
jedlé
Dávam to miesto rožka, lepšie držia tvar. Niekedy dám tej kaše/zemiakov viac a potom už nedávam zemiaky ako prílohu, iba listový šalát ( hlavne v lete ) alebo zeleninu ( brokolicu, mrkvu...)
Peknú nedeľu prajem.