![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Palacinky s tvarohom
Všetky suroviny na cesto zmiešame, aby sme dostali hladké cesto bez hrudiek. Následne na rozohriatej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grécke bujurdi
Pripravíme si menšiu nádobu na pečenie, sklenenú alebo hlinenú. Na dno dáme najprv fetu buď...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Domáce šišky
Najprv si pripravíme kvások z droždia, asi 2 dcl mlieka a trošky cukru.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Linguine „Itasia“
Taliansko/ázijská fúzia chutí a techniky, ktorá perfektne funguje, len treba skúsiť!
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie mäso s cestovinami, hubami a paradajkami
Výborná kombinácia mäsa a húb poteší naše chuťové poháriky. Príprava rýchla, zvyšok dokončí za nás...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bryndzové halušky s domácou slaninou
Zemiaky ošúpeme a nastrúhame na jemno. Pridáme múku, soľ a premiešame. Množstvo múky v...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Stroganov z daniela
Čítala som, že stroganov je pôvodom ruské jedlo. Názov je podľa ruského šľachtického rodu Stroganovcov....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vyprážaná husacia pečeň s karfiolom
Chrumkavá pochúťka doplnená lahodným karfiolom, to je vyprážaná husacia pečeň. Je to skutočná delikatesa, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ryba zapečená so zeleninou a kuskusom
Spojenie rýb, ktoré sa u nás používajú oddávna, so surovinou relatívne novou - kuskusom, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Krémové krevetové rizoto
Chutný recept s krevetami? Poďte vyskúšať recept na toto rýchle krémové krevetové rizoto, ktorého chuť si zamilujete. Je tak jednoduché na prípravu a hotové do 25 minút....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Domáce buchty na pare
Najprv si pripravíme kvások. Do menšej nádoby dám asi 100 ml vlažného mlieka, do ktorého...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Nadýchané lievance s džemom Schwartau Extra
Na raňajky, sladký obed či ako olovrant, tieto výborné nadýchané lievance chutia malým aj veľkým...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cestovinový šalát s kuracím mäsom
Jednoduché a rýchle jedlo, ktoré výborne zasýti a bude mňam na obed či na večeru...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cisársky trhanec s hrozienkami
Toto vynikajúce múčne jedlo si s nami pripravíte raz dva. Určite bude chutiť aj tým najrozmaznanejším...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Lososová miska
Chutný recept s lososom, hotový do pol hodiny? Vyskúšajte lososovú misku - je rýchla a jednoduchá na prípravu, obsahuje kopec zdravých surovín, ktoré zároveň poskytnú delikátne súznenie chutí....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybacie kung pao - Kung pao ya
Rybacie kung pao na spôsob slovenského ázijského bistra.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapustový prívarok s bravčovým karé
Pre milovníkov prívarkov odporúčam pripraviť na obed alebo večeru.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie prsia v parnom hrnci
Kuracie prsia nakrájame na stredne veľké kusy. Nasolíme a okoreníme, ja som použil zmes na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnené baklažánové roládky podľa módnej návrhárky Lýdie Eckhardt
Módna návrhárka Lýdia Eckhardt rada robí jedlá v zapekacích miskách, ktoré sa dajú pripraviť večer vopred a zapiecť až pred podávaním....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Filé s cibuľou
Rybacie filé sa dá pripraviť na mnoho spôsobov. Spojiť chuť ryby s chuťou cibule je jedna...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnená paprika
Plnenú papriku robím na niekoľko spôsobov a toto je jeden z nich. Čo sa týka pomeru...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Marinované kura pečené na rascových zemiakoch
Super jedlo pripravené na jednom pekáči! Rýchlo a jednoducho pripravený obed alebo večera pre celú rodinu....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Trhané mäso
Trhané mäso pripravujem pri rôznych oslavách keď sa zíde celá rodina. Príprava je takmer bez práce a môžem naraz pripraviť väčšie množstvo mäsa pre veľa ľudí....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečená brokolica
Brokolica je jednou z najzdravších zelenín. Dá sa pripravovať na mnoho spôsobov. Ponúkam veľmi rýchlo...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vyprážané bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy - to je naša slovenská klasika, milujem ich. Tentokrát som ich nevarila, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené rebrá z diviaka
Výborný obed, mäsko je šťavnaté, trochu mastné, ale práve tuk je nositeľom chuti...