Grilovaná zelenina na chlebových plackách
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, dnes 12:00
mesačník Varecha, dnes 12:00

Foto: Kulinární studio MAFRA
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 ks |
|
1 ks |
|
1 ks malý |
|
1 ks väčšia |
|
4 PL |
|
2 strúčiky |
|
2 ks (chladené) |
|
zmes (rozmarín, trebuľka, tymian) |
|
|
|
|
Postup
-
1
Z paprík vykrojíme semienka a rozkrojíme ich na väčšie kusy. Baklažán a cuketu nakrájame na kolieska. Olej zmiešame s roztlačeným cesnakom, so soľou a s korením. Potrieme ním cukety a papriky. Kolieska baklažánu len jemne osolíme.
- 2
Z cesta na pizzu vytvarujeme menšie placky. Potrieme ich zvyšným ochuteným olejom.
- 3
Pripravíme rozohriaty gril s vrstvou žeravého dreveného uhlia. Zeleninu poukladáme do zatváracej grilovacej mriežky. Položíme na gril a grilujeme z oboch strán 4 minúty. Potom na grile opečieme chlebové placky. Ozdobíme ich grilovanou zeleninou a bylinkami.
Tiež grilovaná zelenina:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu