Pšenicová nátierka s medom a orechami
Toto je pre mňa typická "zimná" nátierka s chuťou Vianoc. Zahreje, posilní imunitu a výborne...
Fit penne so špenátom a s treskou
Chcela som vyskúšať aj iné varianty cestovín ako klasické pšeničné, tak som kúpila penne z červenej...
Špargľové rizoto s citrónom a medvedím cesnakom
Tento recept pre vás pripravila Fitrecepty. Vegánsky recept na rizoto isto poteší aj nevegánov, ktorí majú pre zmenu chuť na niečo ľahšie a bezmäsité....
Hovädzie akože – mandle - s ryžou
Slovo robí chlapa a platí to aj pre kráľa! Sľúbil som Vám tento rcp, tak nech...
Pečená zelenina s cícerovým pyré
Začali sme sa s dcérou zdravo stravovať a tak sa nechávam inšpirovať kadejakými zdravými receptami a postupne...
Chrumkavý makový puding s jahodami
Verili by ste, že aj puding môže chrumkať? Tento chrumká.
Mahlep - horúci mliečny nápoj
Sladký mliečny nápoj s úžasnou chuťou a vôňou podobnej marcipánu....
Kapustový krém s klobásovými knedličkami
Kapustu rozoberieme na listy, dôkladne umyjeme a pokrájame na menšie kúsky. V hrnci rozohrejeme maslo,...
Domáci šípkový lekvár podľa redaktorky Jarky
Je to piplačka, ale chuť lekváru je vraj taká úžasná, že sa naša kolegyňa Jarka...
Kuracie rezne s hubovou omeletou
Kuracie prsia jemne vyklepeme, osolíme a okoreníme, na jarnej cibuľke a masle orestujeme huby a...
Špaldové pirohy
V tomto recepte je výhoda, že môžme plniť čímkoľvek na čo máme chuť... či už...
Zeleninový rogan josh
Rogan josh je pokrm pochádzajúci z oblasti Kašmíru, tradične pripravovaný s jahňacím mäsom....
Cestoviny na stredomorský spôsob
Komerčný recept<br /> S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a...
Chilli lanýže
Potrebujeme: Na lanýže: 200g čokolády, 100 ml smotany na šlahanie, 1 PL kakaa, 3 PL...
Gaštanové vínovicové taštičky s višňovou omáčkou
Očistené uvarené zemiaky zomelieme, pridáme soľ, múku a vajce a vypracujeme cesto. Cesto rozvaľkáme na...
Konzervovaný kôpor
Mladý kôpor umyjeme pod tečúcou vodou, natlačíme do fliaš od výživy a zalejme nálevom.
Fazuľový šalát s materinou dúškou
Fazuľu namočíme, necháme ju napučať, potom ju uvaríme a scedíme.
Marhuľový džem
Marhuľová sezóna je naplno rozbehnutá. Už ste robili džem?
Jablkové prekvapenie
Najprv si vyvaľkáme lístkové cesto na hrúbku približne pol centimetra. Dosku predtým posypeme múkou, aby...
Rýchla zimná polievka na zohriatie
Je to môj vlastný recept pre chladné zimné dni, pri rekonvalescencii marodov, na zohriatie sa...