Foto: majkiki
Určite to mnohí poznáte. Takéto lístky sú veľmi efektné, vyzerajú super na koláčikoch všetkého druhu a aj na tortách. Prípravu poznám už dlhšie, no Zobraziť celý popisUrčite to mnohí poznáte. Takéto lístky sú veľmi efektné, vyzerajú super na koláčikoch všetkého druhu a aj na tortách. Prípravu poznám už dlhšie, no so sviatkami som sa odhodlala urobiť ich až teraz.
príprava
Postup
-
1
Nazbierané listy si umyjeme, jemne utierkou osušíme a rozložíme na papier na pečenie, ŽILKAMI HORE . Do vodného kúpeľa dáme roztopiť čokoládu. Keď je dostatočne roztopená, pomocou štetca ju nanášame na listy. Odporúčam dávať silnejšiu vrstvu, aby sa vám lístky dali oddeliť.
-
2
Vo finále necháme listy stuhnúť a veľmi jemne oddelíme od zeleného listu.
-
3
Pre efektnosť som všetky lístky pomocou štetca dozdobila potravinárskou perleťou, aby získali strieborný nádych.
-
4
A tu už dekor na karamelovo - kokosovom košíčku.
Diskusia k receptu