Varené vajcia s jemnou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 24. februára 2010

Suroviny

1 ks
1 téglik
125 g
8 ks
2 PL
120 ml
1 ks
1 zväzok
 zväzok




Postup

  1. 1

    Najprv uvaríme vajcia (8 – 10 minút). Rýchlo ich schladíme a pod tečúcou vodou olúpeme. Do tvarohu vmiešame jogurt, smotanu a horčicu. Cibuľky, malý pór, bylinky a uhorku jemne posekáme a pridáme do omáčky.

  2. 2

    Dochutíme soľou, korením, cukrom a citrónovou šťavou. Hotovú jemnú omáčku dáme do misky a tú postavíme doprostred okrúhleho taniera.

  3. 3

    Obklopíme ju rozpolenými vajcami a ozdobíme paradajkami. Varené vajcia s jemnou omáčkou podávame s celozrnným chlebom alebo opečenými hriankami a maslom.

Diskusia k receptu

Vymazať
cistinka
Milá redakcia...viem, že ide veľká noc...ale kam kuknem, samé vajcia, kde kliknem zase vajcia....tak vám sem večer pridám aj ja nejaké vajcia, aby som bola IN :-))))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia