Pečené rebierka s kukuričnými kôpkami
			   Daniel Klapač
kuchár hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 8. augusta 2018
		   
		   kuchár hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 8. augusta 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
70 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Rebrá narežeme na 12 kúskov, osolíme, okoreníme, pridáme cesnak, cibuľu, bylinky a pečieme v rúre dozlatista. 
- 2
Ryžu rozvaríme v osolenej vode. Keď je ryža mäkká, tak za stáleho miešania a varu do nej pomaličky zapracujeme kukuričnú múku a pridáme soľ, korenie, bylinky, posekanú červenú cibuľu a podľa vlastnej chuti aj čili papričku. Premiešame a odstavíme. 
- 3
Zo vzniknutej hmoty potom formujeme kôpky, ktoré podávame na tanieri s pečenými rebrami na bylinkách preliatymi výpekom. Dozdobíme podľa vlastnej fantázie. Tiež pečené rebierka:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu