Pečené rebierka s kukuričnými kôpkami
			   Daniel Klapač
kuchár hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 8. augusta 2018
		   
		   kuchár hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 8. augusta 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
70 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Rebrá narežeme na 12 kúskov, osolíme, okoreníme, pridáme cesnak, cibuľu, bylinky a pečieme v rúre dozlatista.
- 2
 Ryžu rozvaríme v osolenej vode. Keď je ryža mäkká, tak za stáleho miešania a varu do nej pomaličky zapracujeme kukuričnú múku a pridáme soľ, korenie, bylinky, posekanú červenú cibuľu a podľa vlastnej chuti aj čili papričku. Premiešame a odstavíme.
- 3
 Zo vzniknutej hmoty potom formujeme kôpky, ktoré podávame na tanieri s pečenými rebrami na bylinkách preliatymi výpekom. Dozdobíme podľa vlastnej fantázie.
Tiež pečené rebierka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu