Bohatá hrachová polievka

redakcia - fotkaredakcia, 22. januára 2010

Suroviny

100 g
150 g
200 g
200 g
1 PL
1 PL
70 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Večer namočíme hrach do studenej vody. Na druhý deň ho uvaríme takmer domäkka v osolenej vode. Bôčik nakrájame na kocky, v panvici opečieme a spolu s ním dozlata urestujeme nasekanú cibuľu. Vmiešame paradajkový pretlak, rozotrený cesnak, papriku a trochu rasce.

  2. 2

    Pridáme zemiaky nakrájané na menšie kocky a precedený hrach. Klobásu nakrájame na kolieska a opečieme ju na oleji. Spolu s olejom ju pridáme do hrachu.

  3. 3

    Zalejeme vodou, rajnicu prikryjeme pokrievkou a jedlo v rúre udusíme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia