Tlačenka so šalátom z čiernej šošovice Beluga

mecom - fotkamecom, 28. októbra 2015
Tlačenka so šalátom z čiernej šošovice Beluga
Foto: mecom

Komerčný recept

15 minút
príprava

Suroviny

400 g
200 g
600 ml (alebo zeleninový
50 g
1 strúčik
1 hrsť
50 g
1 ks
50 g
6 PL
2 PL biely




Postup

  1. 1

    Vývar privedieme do varu, vložíme doňho šošovicu a uvaríme do mäkka. Cesnak nastrúhame. Zeler, petržlen, mrkvu a papriku si nakrájame na malé kocky.

  2. 2

    Necháme trochu vychladnúť a do ešte vlažnej šošovice pridáme ostatné suroviny vrátane oleja a octu a dobre premiešame.

  3. 3

    Necháme aspoň 30 minút odpočinúť. Podávame s huspeninou, ktorú môžeme ešte dochutiť octom.

Diskusia k receptu