Foto: patroveckypitrs
Tak ako som sľúbil teda opíšem kašu ktorú som použil ku králikovi na víne. Dá sa použiť na mäsa z diviny pečene bravčové a Zobraziť celý popisTak ako som sľúbil teda opíšem kašu ktorú som použil ku králikovi na víne. Dá sa použiť na mäsa z diviny pečene bravčové a iné.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si potraviny na varenie.
-
2
Do hrnca dáme variť spolu zemiaky očistené pokrájané na kúsky, umyté krúpky, pohánku a na kúsky pokrájanú cviklu. Osolíme a varíme. Medzi tým si nakrájame cibuľu dáme restovať na olej ak je mäkka pridáme prelisovaný cesnak trochu premiešame a odstavíme nech sa neprilepí na dno hrnca.
- 3
Ak sú zemiaky uvarené tak je všetko uvarené pridáme červenú fazuľu z konzervy aj s nálevom a chvíľu povaríme a odstavíme zo sporáka.
- 4
Vodu z hrnca zlejeme a do hrnca dáme maslo mlieko restovanú cibuľu s cesnakom všetko dobre premiešame a nakoniec mixérom rozmixujeme. Môžeme prílohu podávať. Dobrú chuť prajem.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
tú cibuľku opražíme a dáme navrch, bude to iste mňamka