
Najjednoduchší losos
Jediny problem, vacsinou cim jednoduchsi recept - tym kvalitnejsie suroviny. Dobry steak je 80%...

Bezlepkové opekané čínske rezance so zeleninou a mäsom
Dnes budú na obed bezlepkové opekané čínske rezance so zeleninou a mäsom. Jedlo, ktoré je rýchlo hotové a najmä je veľmi praktické....

Plnený hermelín
Tento recept varil Stefan Dvorsky v relacii Bez servitky pod nazvom "Plneny Ancias" je to mnamka ako...

Sýtejší Caesar šalát
Ste milovníci šalátov, ale máte pocit, že Vás nezasýtia? Vyskúšajte tento recept na sýtejší cézar...

Zemiaky s tvarohom
Zemiaky očistíme, pokrájame na kocky a uvaríme v slanej vode domäkka, spolu s rascou.

Francúzske kurča
Naporciované kurča zbavené kože a kostí osolíme a zasypeme tymianom. Od večera do rána ho necháme...

Špíz z kačacích pečienok v slaninkovom kabátiku
Kačaciu pečeň omyjeme a očistíme. Oravskú slaninu pokrájame na tenké plátky. Plátkami oravskej slaninky ovinieme kačaciu...

Perkelt á la čárda
Mäso nakrájame na rezance, cibuľu na tenké plátky, očistenú papriku na menšie kúsky a olúpanú paradajku na kocky.

Klasické - neklasické lievance
Pripravíme si cesto z múky, mlieka, oleja, sódy bikarbóny (pridávam, lebo su lievance...

Bryndzové gnudi
Zmiešaním surovín uvedených v recepte získame voňavé a vláčne cesto. Z cesta tvarujeme gule s hmotnosťou cca 30...

Ľahká kuracina na póre
Mäso umyjeme, nakrájame na kocky a opražíme na troche oleja. Umytý pór nakrájame na kolieska...

Bravčová panenka so slaninovými knedličkami
Malinový džem rozpustíme v horúcej vode, privedieme do varu. Pridáme červené víno a varíme, ...

Halloumi s paradajkami, medom a cesnakom
Čoraz viac preferujem jedlá rýchle a jednoduché na prípravu. Možno inšpiruje aj niekoho z vás.

Tuniakové placky s hráškovým pyré
Po bohatom sviatočnom stole dobre padnú jedlá v duchu wellness. Teda z ľahších surovín, spracovaných šetrnými technológiami, ktoré však určite zasýtia aj chutia,...

Praženica s kukuricou a pórom
Pór umyjeme a nakrájame na rezance a spolu s kukuricou zľahka urestujeme na rozohriatom masle.

Fazole s vepřovým masem
Na oleji zpěníme nakrájenou šalotku a přidáme na plátky nakrájený česnek. Pak přidáme na nudličky nakrájenou...

Kúpeľné palacinky
Jednoduchý a overený recept na úžasné palacinky, ktoré sa nelepia a netrhajú a zároveň sú vláčne...

Maiale al latte
Maiale al late je bravčové pliecko, dusené v mlieku. Takto pripravené mäsko je mäkkučké, ...

Jelení rezeň v ginovo-smotanovej omáčke
Mäso očistíme, nakrájame na plátky, naklepeme, nasolíme, okoreníme a obalíme v múke.

Čínska kapusta po thajsky
Obsahuje veľa kys. listovej, horčíka, niacínu, vit. A, C, E

Banánovo-orechové palacinky
Zaujímavá kombinácia chutí, ktorá vznikla z toho čo sme doma mali :) A môj prvý príspevok...

Pstruh na bylinkách
Pstruha vykostíme a dôkladne umyjeme. Dochutíme soľou, korením, rascou, paprikou a opečieme na...

Cestoviny so zelenou baby špargľou a krevetami
Keď sa Vám podarí kúpiť krásnu zelenú baby špargľu a v talianskom týždni skvelé chladené taglatelle, ...

Bravčový bôčik so šampiňónmi
Nádobu na zapekanie vymastíme. Bôčik nakrájame na kocky a huby na hrubšie rezance.

Zapekané cestoviny s pečienkami
Cestoviny uvaríme v slanej vode. Kuracie pečienky osmažíme na cibuľke a pred dokončením pridáme soľ, mleté...